Renginių organizatoriai kartu su atlikėjais aptarė visus galimus apsaugos priemonių sprendimus. Saugus atstumas tarp žiūrovų bus užtikrintas. Kaukes ir dezinfekuojančias priemones gaus visi žiūrovai. Renginio teritorija bus dezinfekuota ir atskirai paruošta, rašoma pranešime spaudai.

„Žinau, kad organizatoriai deda visas pastangas, kad festivalis „M.A.M.A. vasara“ būtų ne tik didžiausias, bet ir saugiausias. Abu aspektai labai svarbūs tiek atlikėjams, tiek klausytojams. Labai laukiu pasirodymo čia, susitikimo su daugybe gerbėjų ir neabejoju, kad organizatoriai padarys viską, kad kiekvienas iš mūsų saugiai galėtume linksmintis“, – sako „M.A.M.A. vasara“ scenoje siautulingą pasirodymą surengsiantis Vidas Bareikis.

Rugsėjo 5 d. vyksiančiame didžiausias ir vienintelis šiemet muzikos festivalyje „M.A.M.A. vasara“ pasirodys Justinas Jarutis, Jazzu, „Flying Saucer Gang“, Vidas Bareikis, OG Version, Mad Money, DJ Jovani, Evgenya Redko, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Jurijus, „8 Kambarys“, „Jautì“, Paula, „Sisters On Wire“, „Sinstation“ ir Kristis.

Diena anksčiau, rugsėjo 4 d. Raudondvaryje vyksiančiame festivalyje „Šlagerių karaliai“ geriausias savo dainas atliks grupė „Rondo“, romų ansamblis „Sare Roma“ ir Ištvanas Kvik, Žilvinas Žvagulis, „2 Donatai“, Irena Starošaitė, Simonas Donskovas, „Džentelmenai“, Igoris Jarmolenka, „Lietuvaičiai“ ir kiti.

„Labai džiaugiamės, kad ir vėl galėsime pristatyti daugybę Lietuvos atlikėjų ne tik apdovanojimų scenoje, bet ir vasaros festivalio formate. Abu vienos dienos festivaliai parodė, kad mūsų šalies atlikėjai yra populiarūs ir jų pasiklausyti nori tikrai daug klausytojų, norinčių mėgautis kokybiška lietuviška muzika“, – sakė „M.A.M.A. muzikinius apdovanojimus“ organizuojančios asociacijos atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)