„Mielas Klausytojau, Asta Liukaitytė ir jos komanda, kurios branduolį sutvirtino kameros virtuozas Petras Skukauskas ir minties dirigentas Domas Vilčinskas, sukūrė jums vaizdinių albumą apie Vilnių, kokį mes pažįstame, matome, jaučiame kiekvieną dieną. Su visomis jo bėdomis ir begaliniu vidiniu optimizmu“, – dainą pristatė ir padėjusiems dėkojo T. Sinickis.

„Noriu padėkoti visiems žmonėms, kurie negailėdami sveikatos lipo ant stogo, vaikščiojo lengvai apsirengę prie nulinės temperatūros ir, svarbiausia, skyrė savo brangų laiką. Man ypatingai didelė garbė, jog čia nusifilmavo žmonės, kuriuos aš asmeniškai labai gerbiu ir kurie gyvenime pasiekė žymiai daugiau negu aš ir galimai daugiau negu visi tie, kurie šitą video žiūrės, – tęsė T. Sinickis. – Net neverta minėti visų vardų. Patys viską pamatysite, pažinsite ir suprasite, apie ką mes čia.“

Feisbuke šia daina pasidalijęs T. Sinickis sulaukė tegiamų rekacijų, ne vienas žmogus ėmė dalytis šia daina ir prierašuose taip pat negailėjo komplimentų naujam kūriniui.

Tiesa, besidalijantys pastebėjo, jog perklausius dainą norsi ją atsukti ir klausytis dar ir dar.

Kviečiame paklausyti:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)