Išlaisvins naujienas

Metų pradžia sufleruoja, kad Jamesas Zabiela neketina lėtinti jam būdingo beprotiško pasirodymų grafiko. Sausį didžėjus linksmino Australijos klubinėtojus, o vasarį surengė turą JAV. Čia atlikėjas judino Austino, Dalaso, San Francisko ir Los Andželo diskotekų liūtus.

Vilniuje, kaip ir Amerikos miestuose, Jamesas Zabiela pristatys pačius naujausius savo leidybinės kompanijos „Born Electric“ leidinius. „Exit Vilnius“ lankytojai vieni pirmųjų išgirs tik po savaitės prekyboje pasirodysiantį kompanijos talento Pedram svajingą kūrinį „Lex“.

Jameso Zabielos gerbėjai žino, kad didžėjaus grojamų kūrinių spektras nepaprastai platus: nuo pačių naujausių iki akmens amžiaus šokių muzikos grynuolių, nuo kietos tech house, aštrios breaks iki giliausios drum‘n‘bass muzikos.

Tikras gykas

Jamesą Zabielą galima drąsiai vadinti vienu pačių techniškiausių pasaulio didžėjų. Ir tai – ne tušti žodžiai, skirti skambiai pareklamuoti šio atlikėjo vizitą.

„Exit Vilnius“ atstovai neprisimena nė vieno atvejo, kad didžėjus į klubą atvyktų be didžiulio krepšio, kimšte prikimšto naujausios technikos. Jamesas Zabiela sceną kaskart papildo
efektų blokais, kontroleriais, „iPad“ planšetėmis ir kitais moderniausiais elektroniniais prietaisais.

Jau daug metų šiam atlikėjui naujausių grotuvų testavimą patiki juos kurianti kompanija „Pioneer“. Jameso Zabielos meistriškumas puikiai atskleistas šviežiame „Pioneer“ video įraše apie naujausius grotuvus.

Visas būrys garsenybių – nuo Erick Morillo iki Jamie Jones – čia pasakoja, kuo jiems patinka grotuvai, tačiau būtent Jamesui Zabielai gamintojas patikėjo ne liežuviu, o rankomis pristatyti naujas įrangos galimybes.

Artimiausia proga išvysti Jameso Zabielos meistriškumą ne kompiuterio ekrane, o gyvai – jau šį šeštadienį sostinės klube „Exit Vilnius“.

Naujausias Jameso Zabielos pasirodymas Boiler Room:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)