Mia savo pasirodymą surengė sėdėdama baltame soste, pastatytame kelių metrų aukštyje. Prieš jai pasirodant, keli vaikinai sukonstravo laiptus, ant jų pastatė baltą krėslą ir šonuose savo vietas užėmė šokėjos.

„Akivaizdu, Džordana Butkutė paskubėjo surengti koncertą „Aš Karalienė“, – Miai po pasirodymo tarė atrankų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė ir pridūrė. – Panašu, kad rytinę kavą irgi iš Šventojo gralio geri.“

„Dažniausiai Mia pradeda labai atsargiai, o šį kartą nusprendė iš karto kalti. Iš tikrųjų labai įspūdinga. Tik, kol tu nenulipai nuo jo, buvo sunku klausyti, nes pergyvenau, kad tu nenukristum“, – po pasirodymo kalbėjo Darius Užkuraitis.

Išties, kelių metrų aukštyte dainavusi atlikėja, atsistojusi lipti žemyn šiek tiek susvyravo ir ranka atsirėmė į krėslo kraštą. Atsargiai ir lėtai nulipusi Mia atsipalaidavo ir pasirodymą baigė su visa jėga.

„Buvo geras pasirodymas, bet, mano galva, tų šokėjų nereikėjo. Nors gerai, kad buvo pagalvota apie pasirodymo išpildymą, – kalbėjo Jazzu. – Daina sutverta eiti bent į tolimesnį etapą.“

Antrosios laidos metu pasirodė Valdas Lacko su daina „It's so unfair“, Monee su daina „nnn“, Rugilė Daujotaitė – „Perkūne ugniaveidi“, Kotryna Juodzevičiūtė – „Love Shadow“, Deividas Žygas – „Only You“, Mia – „Sacrifice“, Rasa Kaušiūtė – „Fly“, Lawreigna – „Freedom“, grupė „Varjetė“ – „My story“, grupė E.G.O. – „My story“, Gabrielius Vagelis – „Feel Myself Free“, Ieva Zasimauskaitė – „You saved me“ ir Gabrielė Vilkickytė – „Jūra“.

Komisijoje, kuri vakaro metu dalijo patarimus ir liejo komplimentus, šįvakar – muzikos apžvalgininkas Kazimieras Šiaulys, dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, muzikologas Darius Užkuraitis bei muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys.

Tačiau komisijos nuomonė – tik pusė vertinimų, lemiančių „eurovizininkų“ likimą. Lygiai 50 procentų balsų sudaro žiūrovų nuomonė, kurią visi kviečiami reikšti šeštadienio vakarą, kuomet, tiesioginio balsavimo metu, bus transliuojama antroji „eurovizinė“ kova.

O tai, kad kiekvienas balsas – svarbus, liudija tai, jog iš trylikos dainavusiųjų net septyni turės nulenkti galvas ir šįmet likti už užvertų „Eurovizijos“ durų. Į tolimesnį etapą paklius tik šeši iš pasirodžiusių.

Antrosios atrankų laidos filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)