Gerbėjai rinkosi su gėlių glėbiais

Bene skambiausiai atlikėjos vardas Lietuvos žiniasklaidoje nuskambėjo prieš aštuonerius metus, kai ši bandė laimę grandioziniame dainų konkurse „Eurovizija“. Tuomet Serbijoje, Belgrade, vykusiame konkurse laurus pelnė Dima Bilanas su daina „Believe“.

Ani Lorak, kurios „eurovizinę“ dainą „Shady Lady“ prodiusavo Rusijos popmuzikos legenda Filipas Kirkorovas, turėjo tenkintis antrąja vieta.

Vilniuje šou surengusi Ani Lorak, kurios sceninis pseudonimas tėra atvirkščia tvarka parašytas jos vardas Karolina, savo dainomis susirinkusiems papasakojo savo pačios istoriją. Mergaitė, kilusi iš nedidelio miestelio, visuomet svajojo apie didžiules scenas ir jos svajonei buvo lemta išsipildyti.

Gerbėjų minios į Vilniaus „Siemens“ areną plūdo gerokai anksčiau nei bilietuose buvo pažymėta koncerto pradžia ir pamažu ėmė pildyti arenos viduryje sustatytas kėdes. Daugybė atėjusiųjų rankose spaudė ir savo dievaitei skirtų rožių žiedus.

Ir nors net koncertui prasidėjus kai kur šmėžavo tuščios kėdės, Ani Lorak įsitikino, kad Lietuvoje turi daugybę gerbėjų – „Siemens“ arena buvo kone pilnutėlė. O tarp išsipuošusių ukrainietės gerbėjų buvo galima pamatyti ir papuošalų kūrėją Elvyrą Monginienę su mama bei draugėmis.

Elvyra Monginienė su drauge

Papasakojo savo gyvenimo pasaką

Jau nuo pirmųjų akordų besišnabždėjusi publika užtilo ir žvilgsnius susmeigė į didžiuliame ekrane pradėjusius lietis vaizdus. Pasibaigus svajinga muzika aplietai įžangai ir suskambus trankiai muzikai, į sceną išniro trumpute blizgia suknele pasipuošusi Ani Lorak, kurios rankų riešus „puošė“ nutrauktos grandinės.

Didžiulis ekranas, grandinėmis apraizgyti šokėjai ir laiptai „į dangų“ – taip atrodė Vilniuje koncertą surengusios Ani Lorak scena.

Po pirmos dainos šokėjai išlaisvino Ani Lorak iš grandinių ir ši rusiškai pasisveikino su Vilniumi bei padėkojo visiems gerbėjams už tai, kad šįvakar jie kartu. „Su visa meile, tik Jums“, – nuoširdumą nuo pirmųjų žodžių liejo ir dainomis gerbėjus apdovanojo Ani Lorak.

O gerbėjai neliko skolingi – nors visi bilietai į koncertą buvo sėdimose vietose, tai nesutrukdė jiems šėlti, ploti ir linguoti jau nuo pirmų kocerto akordų.

Ani Lorak

Žvaigždė ne tik muzikinėje scenoje

Karolina Kuiek, arba Ani Lorak, savo kelią į muzikinį pasaulį pradėjo žengti būdama vos keturiolikos, 1992-aisiais, nugalėjusi dainų konkurse. Būtent po šios pergalės ji susipažino su prodiuseriu Jurijumi Faliosu ir pasirašė pirmąjį profesionalų kontraktą.

Jau po kelerių metų ji pasivadino sceniniu vardu, kuriuo gerbėjams prisistato iki šiol. Tiesa, sceninį slapyvardį mergina susigalvojo dėl to, kad besirengdama dalyvauti TV laidoje „Ryto žvaigždė“, sužinojo, kad jame jau dalyvauja dar viena Karolina.

Po penkerių metų mergina tapo jauniausia šalyje dainininke, kuri buvo pripažinta „Nusipelniusia Ukrainos artiste“. Jai tuomet buvo tik 19-a.

Ani Lorak – ne tik populiari dainininkė. Jos biografijoje – ne vienas vaidmuo muzikiniuose filmuose ir miuzikluose. Tai atsispindėjo ir Vilniuje surengtame koncerte. Intensyviai keisdama koncerto nuotaiką ji derino savo judesius su ekrane pasirodančiais vaizdais, o muzikinių intarpų skambesys žiūrovus nukeldavo į magišką pasakų pasaulį.

Ani Lorak koncerto Vilniuje akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)