„Daina „All about the boy“ siūloma ne tik Lietuvos dalyviams. Įdomu, vienok, tai jei abiejose šalyse laimės, abi ją ir dainuos?“, - svarstė V. Baumila.

Lietuvos „Eurovizijos“ dalyvės Mios atliekamas kūrinys:

Moldovos „Eurovizijos“ dalyvės Dianos Staver atliekama daina:

Kaip DELFI portalui sakė konkurso prodiuseris Audrius Giržadas, ši žinia juos buvo pasiekusi jau prieš kurį laiką.

„Mus taip pat pasiekė žinios, jog ta pati daina buvo siūloma tiek Lietuvai, tiek Moldovai. Tačiau mes susisiekėme su autoriais ir jie mums garantavo, kad jie atsiima dainą iš Moldovos. Ir turime laišką, kuris tai patvirtina, - sakė A. Giržadas. - Dabar turėčiau susisiekti su jais ir perklausti apie šią situaciją.“

Dar sausio mėnesio pabaigoje šis kūrinys buvo tarp siūlomų Moldovos „Eurovizijai“. Tiesa, į Moldovos nacionalinio konkurso pusfinalį tarp 24 geriausių šis kūrinys nepateko.

Lietuvoje „It`s All About a Boy“ taip pat nesulaukė daug klausytojų simpatijų. Tačiau viena iš trijų dainų finalininkių ją išrinko komisija.

Šį šeštadienį paaiškės Lietuvos nacionalinės „Eurovizijos“ daina nugalėtoja, kuri bus atliekama Danijoje vyksiančiame tarptautiniame konkurse. Vėliau iš trijų likusių atlikėjų - Mios, Vaido Baumilos ir Vilijos Matačiūnaitės bus renkamas konkurso nugalėtojas, kuris ir atstovaus Lietuvai su laimėjusia daina.
Eurovizijos“ finalo dalyviai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (337)