Kad šis pažadas būtų įvykdytas, EBU ir Nyderlandų, kur kitąmet įvyks konkursas, transliuotojai parengė 4 galimus scenarijus, pranešama eurovision.tv.

Scenarijus A: įprastas „Eurovizijos“ dainų konkursas

Šioje situacijoje konkursas būtų organizuojamas įprasta tvarka ir transliuojamas iš Roterdamo. Būtų surengiami 9 pasirodymai (įskaitant generalines repeticijas), dalyvaujant visoms atlikėjams bei jų delegacijoms, užsiimant veiklomis Roterdame.

Šio scenarijaus įgyvendinimas priklauso nuo to, ar bus įdiegta vakcina nuo koronaviruso.

Scenarijus B: „Eurovizijos“ dainų konkursas – laikantis 1,5 metro socialinės distancijos

Visiems dalyviams tektų išlaikyti pusantro metro atstumą vienas nuo kito. Būtų 9 pasirodymai, taip pat būtų galimybė atvykti žiūrovams, tačiau dėl privalomo atstumo jų kiekis būtų ribotas.

Daugiau informacijos apie tai bus pateikta kitų metų pradžioje. Nusipirkus bilietui ir pasikeitus situacijai, visa suma už bilietą bus gražinta.

Scenarijus C: pasirodymai savo šalyje

Dar vienas variantas – šalių, kurių valstybės draus keliauti į Roterdamą, atstovai pasirodymus rengs savo šalyse. Na, o šalių, kuriose kelionės nedraudžiamos, atstovai tiek atidarymo ceremonijoje, tiek ant „Eurovizijos“ scenos pasirodys tiesiogiai.

Scenarijus D: „Eurovizija“ be žiūrovų

Na, o jeigu bus uždrausta keliauti į Nyderlandus, konkursas vis tiek bus surengtas, tačiau salėje negalės būti žiūrovų. Tuo tarpu atlikėjai pasirodymus rengs savo šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)