Jis gerai žinomas Oksfordo universitete – čia rengia gausiai lankomus koncertus ir džiaugiasi vis didesniu gerbėjų būriu, rašoma pranešime spaudai.

Andy Vaic šiandien pristato muzikinį klipą savo dainai „I need you“.

Šis klipas buvo nufilmuotas pačiame Oksfordo universiteto centre, vienoje seniausių universiteto gatvių, Brasenose Lane, apsuptoje senųjų universiteto pastatų. Šiame klipe filmavosi gausus būrys Oksfordo universiteto studentų, tiek Andriaus bičiuliai, tiek jo gerbėjai.

„Ši daina yra apie rūpestį vienas kitu, todėl labai norėjau pakviesti mane supančius žmones būti klipo dalimi, – pasakoja Andrius. - Daugelis jaučiasi pasimetę ar net kiek prastesni palyginus su kitais. Labai norėjau parašyti dainą, kuri galėtų būti tarsi priminimas, kad mes esame kiekvienas reikalingas, nes mes vienas kitam rūpime. Labai tikiuosi, kad ši daina sukels pačias geriausias emocijas klausantiems.“

Šiuo metu Andrius rengia itin neįprastą ir įdomų koncertinį turą. Tai turas per Oksfordo universiteto koledžus.

„Oksfordas yra kiek panašus į Hogvartsą tiek savo išvaizda, tiek struktūra, tiek tradicijomis. Universitetas susideda iš daugiau nei trisdešimties koledžų, kur studentai gyvena, valgo, turi asmenines pamokas ir pan. Todėl tai nuostabi terpė rengti koncertus, nes kiekviename koledže studentai itin mėgsta renginius, – pasakoja Andrius. - Pavyzdžiui, šį šeštadienį koncertuosiu Christ Church koledže kur ir buvo filmuotas Haris Poteris – valgykla, kurioje valgo studentai, ir yra valgykla, kurioje filmavo Harį Poterį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)