Privatus politikų pokalbis iki šiol yra mįslė visuomenei – nei premjero, nei opozicinių konservatorių lyderio atstovai spaudai susitikimo nekomentavo.

Humoro jausmo nestokojantys politikai trečiadienio vakarą feisbuke šmaikštavo, kad per susitikimą kalbėjo viena aktualiausių Lietuvos pramogų pasaulio temų – diskutavo apie šių metų „Eurovizijos“ atrankas.

„Griežtai atsiriboju nuo informacijos, kad susitikime su Premjeru Skverneliu išreiškėme paramą Aistei Pilvelytei „Eurovizijos“ atrankoje“, – trečiadienio vakarą feisbuke rašė G. Landsbergis.

Opozicinių korservatorių lyderiui taktiškai talkino ir premjeras.

„Kadangi Gabrielius Landsbergis atskleidė šiandienos mūsų itin slapto susitikimo pokalbio temą, turiu patvirtinti, kad tai tiesa.

Labai atsakingai svarstėme susidariusią situaciją, kuomet iš „Eurovizijos“ konkurso iškrito mūsų bendra favoritė Lolita Zero“, – oficialioje paskyroje rašė S. Skvernelis.

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos prodiuseris Lauras Lučiūnas naujienų portalui DELFI minėjo, kad organizatoriai gali svarstyti iškritusių dalyvių grįžimą į atrankas.

DELFI primena, kad skandalingoji Lolita Zero iš „Eurovizijos“ atrankos iškrito šeštadienio vakarą, likus vos keliems žingsniams iki finalo. Dėl Lolitos Zero personažą įkūnijančio Gyčio Ivanausko iškritimo iš konkurso kilo pasipiktinimo banga – nusivylimą rezultatais išreiškė ne tik garsūs choreografo bičiuliai, bet ir atrankų žiūrovai, Lolitai skyrę antrąją vietą.

Dėl iškritimo apmaudo neslėpė ir pati Lolita Zero.

„Labai apmaudu, kad kai kurie žmonės sprendžia, ką jie nori matyti Kijeve. Nelygios teisės. Mano labai gerbiama Nomeda Kazlaus davė 10 balų, kitoje laidoje už visiškai analogišką numerį davė 4. Kodėl? Vėl kvepia korupcija“, – šeštadienio naktį DELFI sakė skandalingiausia šių metų atrankų dalyvė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)