Užsienio žiniasklaida skelbia, kad ukrainietis, roko muzikos žvaigždė A. Chlivniukas, tarptautiniame kontekste žinomas kaip Andriy Khlyvnyuk, atšaukė savo turą Amerikoje, kad apgintų Ukrainą nuo Rusijos atakų. Jis socialinėje medijoje pasidalijo įrašu, kuriame įsiamžino dainuojantis Ukrainos patriotinę dainą.

Pamatęs A. Chlivniukas vaizdo įrašą, „The Kiffness“ suteikė jai savo skambesį ir įkėlęs į „Youtube“ platformą patvirtino, kad visi už dainą sumokėti honorarai bus skirti humanitarinei pagalbai Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

„The Kyivness“ (dar kitaip vadinamas „The Kiffness“ – Davidas Scottas) ir garsaus Ukrainos muzikanto vaizdo įrašas jau spėjo išplisti visame pasaulyje. Daina, kurioje ukrainiečių kalba skamba žodžiai „Oy u luzi chervona kalyna“, surinko kelis milijonus peržiūrų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės