Orų prognozę lapkričio 23 dienai sudėliojusi grupė sako, kad oro srautai anticiklone juda spirale iš centrinės dalies į pakraščius: Šiaurės pusrutulyje – pagal laikrodžio rodyklę, Pietų pusrutulyje – prieš laikrodžio rodyklę.

Anticiklono apimtoje srityje tvyros giedri arba mažai debesuoti ir sausi orai, pūs silpnas vėjelis.

„Bus taip karšta, kad greičiausiai suprakaituosite, teks pasistumdyti, bet o kam nepatinka toks geras oras ir lengvai nuo saulės nudegusi nugara?“ – retoriškai klausia „Egomašina“.

„Egomašina“ – Home Studio Live:

„Egomašina“ sako, kad tai, ko galima tikėtis, galima išgirsti bei pamatyti jų pirmadienį išleistame albume „Home Studio Live“. Albumas buvo įrašytas vasarą, kai grupė sugrojo netikėtą koncertą savo studijoje Lukiškių kalėjime.

„Džiaugiamės galėję pakviesti fanus į svečius ir tuo pačiu perteikti įraše visą energiją. Koncertą darėm sau ir gerbėjams, norėjom užfiksuoti akimirką“, – sakė „Egomašina“.

Anot grupės, sniegą ir minusinę temperatūrą tuoj pakeis kai kas gerokai malonesnio, todėl visai ne sutapimas, kad būtent vasarą sugrotas koncertas atrodo būdą grįžti albumo formatu.

Geriausia mėgautis karščiu ir sugrįžusia vasara geriausia bus lapkričio 23 d., klube „Kablys“ Vilniuje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją