Šiuo metu E.Dragūnas skelbia informaciją apie du savo šou. Liepos 6-ąją, kaip jau ne vienerius metus iš eilės, koncertas bus rengiamas Klaipėdoje, o gruodžio 21-ąją SEL grįžta į Kauną, kur pernai nekoncertavo.

„Džiaugiuosi pranešdamas savo grupės koncertų datas ir tuo pačiu jaudinuosi. Man reikės labai gerai pasukti galvą, kaip dar labiau nustebinčiau savo gerbėjus“, – pranešime spaudai atviravo E.Dragūnas.

Pasak žvaigždės, jis ketina pagaliau pamaloninti ir tuos, kurie nekantriai laukia naujų SEL kūrinių.

Džiugi žinia ir tiems, kurie tikisi savo mėgstamos grupės koncertą pamatyti ir išgirsti už mažiausią kainą.

„Pirmieji 1000 bilietų yra parduodami už simbolinę kainą – vos nuo 15 eurų. Tad norintiems sutaupyti verta paskubėti įsigyti pigiausius bilietus“, – ragina šou organizatoriai.

Anot jų, tokia kainodara pasirinkta neatsitiktinai. Grupės lyderio pageidavimu, visuomet pirmieji bilietai parduodami pigiau ir orientuoti į jaunuosius gerbėjus, kuriems kiekvienas euras yra svarbus.

Tuo tarpu pats E.Dragūnas sausio mėnesį skiria naujų šou organizavimui: Egidijus jau repetuoja su savo muzikantų grupe, kuria naujus sceninius sprendimus, nes, kaip ir kasmet, nori pranokti pats save.

Beje, šįmet SEL vėl pretenduoja tapti geriausia koncertine metų grupe M.A.M.A. apdovanojimuose. E. Dragūnas prieš savo 2018-ųjų metų šou prognozavo, jog taip ir nutiks.

SEL koncerto Kalnų parke akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)