„Tokio SEL koncerto dar nėra buvę. Kartu su komanda rengiame šou, kuriame bus sukurtas naktinio klubo efektas. Tokio kiekio garso ir lazerių dar turbūt nėra turėjusi nė viena erdvė. Bus efektinga, tą pažadu“, – prieš pat pasirodymą pranešime spaudai kalbėjo SEL lyderis Egidijus Dragūnas.

Paprastai visus koncertus sostinėje SEL rengdavo atviroje erdvėje, todėl ne visada buvo galima įgyvendinti tam tikrus techninius sprendimus. Dėl to tikrieji grupės gerbėjai turėtų nepraleisti šou uždaroje erdvėje parodų rūmuose. Kaip pavadino pats E. Dragūnas, tai bus „ekskliuzyvinis koncertas“.

Šou galės apsilankyti ribotas skaičius lankytojų – vos 6000-7000. Pasirodyme bus panaudota 130 lazerių ir specialios projekcijos.

„Jei kažkas tikisi šiame koncerte linksmintis didelėje erdvėje, turiu pasakyti, kad ruoštųsi kiek kitokiems įspūdžiams. Bus kuriamas akvariumo efektas“, – apie šou Vilniuje pasakojo E.Dragūnas.

Koncerte nuskambės ne tik didžiausi SEL hitai, tačiau ir vos prieš kelias dienas išleista daina „Dingo manyje“, įrašyta su 15 metų grupei talkinančia nare Silvija Pankūnaite-Micute. Kūrinys jau spėjo užsitarnauti gerbėjų palankumą ir surinko įspūdingą perklausų skaičių, kuris nuolat auga.

Po išskirtinio šou Vilniuje, gruodžio 21-ąją SEL rengia koncertą Kaune, „Žalgirio“ arenoje, kur grupė yra pasiekusi visų laikų lankomumo rekordą. O per pačias Kalėdas E. Dragūnas su savo muzikantais pasirodys Šiaulių arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)