"Šis koncertas turėtų būti puikus įrodymas tiems, kurie yra įsitikinę, jog užsienio žvaigždės yra geriau už lietuviškas. Mūsų pasirodymas vienoje scenoje su Timati, kurį pažįstu maždaug šešerius metus, parodys, kad esame lygūs ir kad vietinės žvaigždės rengia ne ką blogesnius pasirodymus už užsieniečius," - įsitikinęs Selas.

Pasak atlikėjo, kol politikai bando konfrontuoti kaimynes Lietuvą bei Rusiją, jis pastarosios atžvilgiu nusiteikęs pozityviai: "Puikiai moku tą kalbą, man patinka rusiška kultūra. Todėl kvietimą apšildyti Timati laikau garbės reikalu. Kviečiu visus, kurie jaučiasi panašiai, pamatyti ir parodyti, jog dvi tautos gali kalbėti ne pykčiais ar pagieža, bet muzika ir gera nuotaika".

Neseniai dvidešimtmetį atšventusios grupės "Sel" lyderis koncerto metu žada maždaug valandos trukmės pasirodymą. Apsilankiusieji išgirs ne tik jau atmintinai išmoktas populiariausias dainas, bet ir tris visiškai naujus ir dar niekur neskambėjusius kūrinius. Vienas jų bus pirmasis singlas iš naujojo, šiuo metu dar tik kuriamo, "Sel" albumo.

"Sel" ir Timati koncertas Kauno "Žalgirio" arenoje - balandžio 6 dieną, 19 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)