Sužinojęs apie tokį merginos sprendimą, grupės „69 danguje“ „tėvas“ Egmontas Bžeskas audros nepakėlė. Godai jis palinkėjo sėkmės ir pradėjo sukti galvą, kam gi pasiūlius atsilaisvinusią dainorėlės poziciją. Ilgai ieškoti nereikėjo – grupės „Šokoledas“ narė Justė Mozolytė pasisiūlė pati. Mergina tikino puikiai pritapsianti ir visuomet svajojusi apie galimybę dirbti su „šeškėmis“.

„Justė man pati paskambino ir pasakė, kad labai norėtų užimti Godos vietą. Ji puikiai šoka, dainuoti moka, todėl ilgai nesvarsčiau. Apie tokį porininkės sprendimą sužinojusi Sniegė visiškai pasiuto. Justė ją paliko ant ledo. Aš į visus tuos mergaitiškus reikalus kištis nenorėjau, todėl leidau joms pačioms išsiaiškinti. Galiausiai paaiškėjo, kad Justė nepakeitė nuomonės, nuo šiol ji dainuos su „šeškėm“, o Sniegė trumpam pasitrauks nuo scenos ir sugrįš jau su soliniu projektu. Ji pasakojo nebenorinti rizikuoti ir scena dalintis su kažkuo, kas vėliau gali išduoti“, - pasakojo E.Bžeskas.

Paklausta, kaip vertina visą susiklosčiusią situaciją, Goda buvo nešneki: „Aš nenoriu gilintis į visas tas povandenines sroves, atsiradusias po mano sprendimo išvykti. Galiu šnekėti tik apie save. Džiaugiuosi, kad atradau jėgų pakeisti savo gyvenimą. Noriu būti su mylimu žmogumi. Neatmetu minties kada nors vėl sugrįžti į muzikinę veiklą, tačiau dabar darau didelę pertrauką ir atsiduodu likimui“.

Nei Sniegė, nei Justė nepanoro atsakinėti į jokius klausimus. Merginos maloniai atsiprašė ir patikino nieko nekuomentuosiančios.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją