Evelina atskleidžia, kad klipas buvo nufilmuotas per dvylika valandų, todėl viską reikėjo atlikti kuo tiksliau, nes laiko buvo nedaug.

Filamvimas prasidėjo nuo ankstyvo ryto, tad Evelinai teko išmiegoti tik tris valandas.

Širdis buvo pilna jaudulio, nes tai – pirmasis mano autorinis projektas, sukurtas už Lietuvos ribų. Tad apie nuovargį galvoti nebuvo kada. „Can’t Wake Up“ vaizdo klipas yra apie laikotarpį, kuomet artimi santykiai užbaigiami ir kurį laiką žmogus išgyvena tuštumos jausmą“, – pasakoja E. Young.

Atlikėja teigia, kad nors turi aukščio baimę, jos megstamiausia dalis buvo filmuotis ant palangės krašto žvelgiant į įspūdingą Los Andželo panoramą.

„Klipas buvo filmuojamas keliose studijose bei Los Andželo gatvėse. Drauge su mumis nuolat dirbo apie dešimt profesionalų. Kiek kainavo šis klipas? Negaliu atskleisti, tai – paslaptis“, – sako dainininkė.

Filmavimo užkulisiai:

Vaizdo klipas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)