Iš užsienio į Lietuvą atkeliavusias vinilo plokšteles Džordana padalino į dvi dalis: šimtą plokštelių išplatinti atidavė vienai leidybos kompanijai, likusį šimtą pasiliko sau. Leidybos kompanijos platinamos plokštelės buvo pigesnės – jų kaina prekybos pradžioje siekė 119 litų, pabaigoje – jau 190 litų, tačiau ir dėl sparčiai augančios paklausos didėjant kainai, jos buvo išgraibstytos vos per keturias prekybos dienas.

Pačios Džordanos platinamos plokštelės kur kas brangesnės – jos kainuoja 300 litų, tačiau jų vertė – didesnė. Kiekvieną plokštelę atlikėja papuošia ne tik savo autografu, bet ir specialia dedikacija.

Be to, pusė už plokšteles gautos pinigų sumos, Džordanos sprendimu, bus paaukota kilniam tikslui – sergantiems vaikams ar vienam vaikui, kuriam keliasdešimt tūkstančių litų gali padėti pagerinti sveikatos būklę.

„Tai kolekcinė plokštelė. Jos tiražas labai ribotas ir niekada nebus pakartotinai atnaujintas. Noriu, kad ją turėtų tik tie žmonės, kurie jos labiausiai trokšta ir kuriems jos labiausiai reikia. Be to, ją įsigydamas žmogus prisideda prie kilnaus tikslo. Todėl labai džiugu, jog vos tik pasklidus žiniai apie jos pasirodymą, daugiau nei pusė mano parduodamų plokštelių buvo rezervuotos. Šiuo metu turiu likusias vos kelias laisvas plokšteles“, – teigia atlikėja.

„Kryžkelių“ kūriniai vinilo plokštelei buvo ruošiami Ispanijoje, pati plokštelė gaminama Čekijoje. Į plokštelę, dėl specifinio formato, tilpo tik 10 iš 13 albumo dainų, tačiau, pasak Dž. Butkutės, atrinkus tas kelias dainas albumas dar labiau išsigrynino, tapo vientisesnis ir dinamiškesnis.

„Nuoširdžiai sveikinu Džordaną su pirmosios karjeroje vinilo plokštelės pasirodymu. Ne kiekvienas albumas yra vertas vinilo formato, bet „Kryžkelės“, be jokių abejonių, yra jo vertos. Ši vinilo plokštelė skamba itin gerai ir išlaiko dėmesį nuo pradžios iki pabaigos. O ir atrodo puikiai, ją malonu paimti į rankas. Išleisdama spalvotą vinilą Džordana suteikė jam išskirtinumo. Visa tai iškart įvertino vinilo mėgėjai. Kiek žinau, „Kryžkelės“ šiuo metu yra labiausiai medžiojama vinilo plokštelė Lietuvoje“, – sako muzikos agentūros M.P.3 vadovas Vaidas Stackevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)