Neabejotinai krūvą naujų pažįstamų Dub Fx įgis oficialiame birželio 16-osios renginio „apšilime“ naujajame Kauno „Ryšių kiemelyje 837“.

Kad būtų smagiau ir įžanga į nakties nuotykius „Gargare“ įsimintų visiems, pasaulyje pripažintas beatbox talentas ir jo draugai Lietuvoje ketina surengti konkursą. Žinoma, beatbox atlikėjų!

Šeštadienio vakaro varžytuvėse galės dalyvauti visi, iš anksto užsiregistravę adresu info@gargaras.lt.

Jau žinoma, kad tokį pageidavimą pareiškė vietos beatboxer’iai Beep, Nonzo ir Switch, Dub Fx viešnagės organizatoriai neabejoja, kad dalyvių konkurse bus daug daugiau. Dub Fx pats nuspręs, kuris atlikėjas talentingiausias, ir apdovanos jį ypatingu mikrofonu su išgraviruotu savo parašu.

Dub Fx ir Flower Fairy draugų ir gerbėjų šeštadienį, birželio 16-ąją „Ryšių kiemelyje 837“ lauks nuo 18 val. Įėjimas – visiškai nemokamas.

Beatbox gerbėjai raginami nevėluoti, nes konkurso nugalėtojas paaiškės jau 20 val., o netrukus po to visi persikels į „Gargarą“. Sekmadienį, birželio 17-ąją, Dub Fx su palyda vyks į Vilnių, kur vakare kops ant „Lofto“ scenos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją