Kūriniai „Lowdown“ ir „Give Me A Kick“ dienos šviesą išvydo naujame amplua „House Of Virus“,po juo pasislėpę dirba Justinas ir jo partneris James Fennings. Abejuose darbuose skamba „house“ muzikos krikštatėvio Marshall Jefferson balsas, kurio partija buvo įrašyta jo vizito Lietuvoje metu, Virus J studijoje.

Marshall Jefferson, kuriam praeitais metais sukako 53, savo karjerą pradėjo dar 1980 metais, kai elektroninė muzika dar tik klojo pirmuosius pamatus. Dabar vienas iš vyriausių „house“ muzikos atstovų vis dar aktyviai koncertuoja pasaulyje, jo darbą „Move Your Body“ galima išgirsti kompiuterinių žaidimų bestselerių laikomame „Grand Theft Auto“ garso takelyje, o įrašų kompanijos pešasi dėl naujų jo kūrinių.

Prisivilioti į studiją tokią legendą tikrai nėra lengva, tačiau abipusė aistra muzikai davė pradžią bendradarbiavimui.

Šį išskirtinį leidinį savo kūrinių versijomis papildė Mihalis Safras bei Paolo Mojo. Klasikinis „house“ muzikos skambesys – pagrindinis akcentas, o kaip pranašauja mados tendencijos, šiais metais žymiausios pasaulio pasilinksminimų vietos judės būtent šiuo rimtu.

Didžiulis palaikymas iš pasaulinių žvaigždžių

Prieš kūriniams pasirodant viešoje erdvėje,juos įvertinti galėjo maža saujelė įrašų kompanijos “Skint Records”išrinktųjų. Vienas iš pirmųjų į savo grojaraštį „Lowdown“ įsidėjo charizmatiškasis „house“ muzikos atstovas Felix The Housecat ir paviešino tai elektroninės muzikos žurnale „DMCWorld“.

Jo pėdomis pasekė "Faithless" narė Sister Bliss, Vokietijos superžvaigždė Tocadisco, „Defected“ įrašų kompanijos pasididžiavimas ATFC, DJChus iš dueto Chus & Ceballos, extravagantiškasis Wally Lopez bei „Global Underground: Lithuania“ rinkinio autorius Dave Seaman ir daugelis kitų. Tiek „Lowdown“, tiek „Give Me A Kick“ pelnė dideles šių mega žvaigždžių simpatijas.

“Sulaukti tokio palaikymo net nesitikėjau,tai nuostabus startas mūsų naujam projektui House Of Virus. Negaliu nustoti šypsotis”, - atviravo Justinas.

„Lowdown“ - vaizdo klipas

„House Of Virus“ komanda, vos sužinojusi, kad jų darbais susidomėjo Fatboy Slim įrašų kompanija nusprendė pilnai išnaudoti šią galimybę. Pasitelkus jauną ir talentingą audiovizuolinėmis paslaugomis užsiimančią komandą „Wilde Wings“ buvo įrašytas vaizdo klipas.

Pagrindinė vaizdo klipo idėja – atvaizduoti šokį,nuo seno propoguojamą Čikagoje, o vadinasi jis taip pat, kaip ir kūrinio pavadinimas. Projekto išpildymui buvo pasirinktas minimalistinis stilius, kuris atitinka muziką. Didžiausias dėmesys skirtas šokiui, pagrindinį vaidmenį klipe atliko Tomas Uroška, 2010-ųjų sezono TV3projekto “Tu Gali Šokt“ nugalėtojas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)