„Buvo didelė pertrauka, kai SEL nekoncertavo naktiniuose klubuose. Dabar grįžtame trumpam į kamerinę aplinką spalio 21 dieną Druskininkuose, klube AQUA, kad vėliau griausmingai atšvęstume 25-ą SEL gimtadienį Kaune, gruodžio mėnesį“, - sako SEL lyderis E.Dragūnas.

Druskininkuose šį šeštadienį grupė SEL rengs išskirtinį vakarą. Tai bus tik tikriems gerbėjams skirtas šou kamerinėje aplinkoje. Iš viso renginyje galės dalyvauti tik 600 žmonių.

„Jei yra galvojančių, ką veikti šį savaitgalį, galiu garantuoti, kad geriausias vakarėlis šalyje vyks Druskininkuose, naktiniame klube AQUA. Juk kas gali būti geriau už bendraminčių kompaniją, SPA, masažus, morkų sultis, gerą muziką ir griausmingą vakarėlį?“ – šypteli Egidijus.

„Šį šeštadienį koncerto metu daug bendrausiu su publika. Tai bus visai kitoks nei įprasta šou. Labiau jaukus vakaras su man svarbiausiais žmonėmis. Rasiu laiko ir pabendrauti, ir pasiselfinti“, - pažadėjo E.Dragūnas.

„Vakaras bus ilgas ir išskirtinis“, - šyptelėjo Egidijus, pakvietęs gerbėjus įsigyti paskutinius bilietus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)