Sostinės koncertinį ciklą vainikuos viena šiuo metu geidžiamiausių Lietuvos grupių – „Sisters On Wire“, rašoma pranešime spaudai. Milijonus peržiūrų muzikinėse platformose generuojanti grupė su nekantrumu laukia, kuomet galės stoti priešais publiką ir atlikti neįtikėtino populiarumo susilaukusius kūrinius.

Kol orai dar nė iš tolo neprimena pavasario, o lauko kavinės ir barai – tušti, koncertinis formatas „Drive In Live“ išlieka itin aktualus ir patrauklus daugeliui pramogų bei veiksmo išsiilgusių melomanų. „Drive In Live“ yra vienintelis, analogų Lietuvoje neturintis gyvos muzikos projektas.

Svarbu pabrėžti ir tai, jog gegužės 1 d. įvyks didžiausias iki šiol organizuotas grupės „Sisters On Wire“ koncertas, todėl galima tikėtis tikrai įspūdingo šou. Klausytojai girdės ne tik populiariausias ir jau mylimas dainas, tačiau sulauks ir naujienų: „Sisters On Wire“ pristatys net tris dar niekur negrotus savo kūrinius.

Projektas „Drive In Live“ šiemet buvo itin sėkmingas ir susilaukė didžiulio melomanų dėmesio. Visi iki šiol projekte organizuoti koncertai nesugebėjo talpinti visų norinčių, nes bilietų skaičius - itin ribotas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)