Persikėlusi gyventi į Klaipėdą, Eglė Jakštytė pasiryžo atnaujinti savo muzikę veiklą kitomis spalvomis, todėl ELEY pasivadinusi atlikėja po beveik metų pertraukos pristato dar niekur negirdėtą singlą „Norėjau“ kartu su vaizdo klipu, rašoma pranešime spaudai.

„Daina gimė tikrai ne per vieną ir ne per dvi dienas. Šią dainą parašiau beveik prieš pusę metų, bet tam, kad ji skambėtų taip, kaip šiandien, reikėjo laiko. Manęs labai ilgą laiką netenkino tai, ką girdžiu, todėl norėjosi išlaukti ir išieškoti tinkamiausios versijos. Dainos žodžiai ir melodija yra mano kūrybos. Esu be galo patenkita savo ir muzikos kūrėjo Justino Štaro bendru darbu. Manau, kad kievienam atlikėjui yra ypatingai svarbu dalintis savo kūryba. O jei ji būna įvertinta – džiaugsmas ir motyvacija tampa dar didesnė“, – kalbėjo Eglė.

„Su Justinu sukūrėme tikrai išskirtinį skambesį ir dainos interpretaciją. Kūrinys praturtintas aštuoniasdešimtųjų stiliaus skambesio prieskoniais, kurie susijungia su šiuolaikinės elektroninės muzikos garsų palete. Galiu drąsiai sakyti, kad tai yra viena geriausių dainų, kurią esu sukūrusi“, – sako atlikėja.

Sulaukusi daug klausimų dėl naujojo sceninio vardo ELEY, Eglė Jakštytė atvirauja, kad tai tik mažas žingsnis ateities planams. „Noriu ir siekiu, kad mano muzika skambėtų ir už Lietuvos ribų, kadangi užsieniečiams ištarti mano vardą nėra taip jau patogu, teko galvoti kitus variantus“, – šypsoji ELEY sceniniu vardu pasivadinusi Eglė Jakštytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)