Spalio 21-ąją muzikos parduotuvėse pasirodysiančiame single – ir originali kūrinio versija, ir jos remiksai. Šių autoriai – vokiečių duetas „Musk“, šių tėvynainis Lana Del Rey kūrinio „Summertime Sadness“ remiksu išgarsėjęs Hannes Fischer bei dažniau užsienyje, nei Lietuvoje sutinkamas „Silence“ bendražygis Mario Basanov.

„Visiškai puikus singlas, pasakiška originali versija ir šokių aikštelės žudikas – „Musk“ remiksas. Kiekvienas kūrinys – laimėtojas“, – „Space Me Out“ singlą komentuoja britų šokių muzikos scenos senbuvis Danny Howells.

Mario Basanov remiksas jau pateko į „BBC Radio 1“ eteryje skambėjusį aktualiausiai muzikai skirtą „Innervisions“ įkūrėjo Dixon miksą „Essential Mix“, taip pat į „Âme“, Jimpster, Tiger Stripes, „PBR Streetgang“ ir kitų „Silence“ idėjiškai artimų atlikėjų grojaraščius

Milijonais peržiūras skaičiuojančius kūrinių „I’ll Be Gone“ ir „Changed“ klipus pristačiusi kompanija „Silence“ ir vėl rado progą į filmavimo aikštelę suburti elektroninės šokių muzikos entuziastus. Naktiniame Vilniuje filmuotas „Space Me Out“ vaizdo klipas – rudeniška melodrama, pasakojanti apie susivienijusius visuomenės atstumtus personažus.

Beje, klipo finansavimą „Silence“ užtikrino rėmimo platformos „Kickstarter“ pagalba – per mėnesį „Space Me Out“ idėja patikėjo per 70 melomanų iš Lietuvos ir užsienio, jie projektui pervedė daugiau nei 10 tūkst. litų.

Vienas „Space Me Out“ remiksuotojų Hannes Fischer dalyvaus išankstinėje „Space Me Out“ premjeroje Vilniuje. Singlo ir vaizdo klipo pristatymas vyks spalio 18-ąją, penktadienį, klube „Opium“. Čia su svečiu iš Vokietijos bei „Downtown Party Network“ taip pat gros „Silence“ kompanijos įkūrėjas Vidis. Renginio „Silence Night“ programoje numatytas ir „gyvas“ Eglės Sirvydytės pasirodymas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją