Vienas ambicingiausių dainininko D. Montvydo šou per pačias Kalėdas žada būti išties ypatingas. Skambiu pavadinimus – „Kalėdos LIVE Cirkas" – žinomas vyras kartu su šio muzikinio šou režisieriumi, Vytautu Rumšu jaunesniuoju, žada susirinkusius nukelti į cirką. Čia bus pademonstruota ne vienas cirko pasirodymas su „Lietuvos talentų" nugalėtoju, žonglieriumi Kasparu Bujanausku priešaky, kojūkininkais bei kaskadininkais, skelbiama pranešime spaudai.

Tiesa, liekant kiek mažiau nei 10 valandų iki didžiojo šou, organizatoriai atskleidžia ir daugiau detalių. Vos prieš keletą dienų, pristačius Donny Montell ir grupės SEL lyderio E. Dragūno bendrą kūrinį „Nieko verta", šis „YouTube" platformoje ne tik tapo populiariausiu, tačiau ir per 3 dienas pasiekė rekordą – surinko 1 milijoną peržiūrų per tokį trumpą laiką.

Organizatoriai intriguoja, kad šį vakarą susirinkę žmonės į Kauno „Žalgirio" areną turės progą išgirsti ne tik šį kūrinį, bet ir išvysti abu dainininkus.

„Egidijus į Kauno areną tiesiai iš Klaipėdoje vyksiančio koncerto turėtų atskristi sraigtasparniu. Tiesa, stebint dabartines orų sąlygas, darosi šiek tiek neramu – jos yra nepalankios skrydžiui su šia transporto priemone. Žinoma, turime pasiruošę ir planą B, todėl tikrai nepaliksime gerbėjų be šio kūrinio ir, žinoma, be paties Sel lyderio vienu ar kitu pavidalu", - intriguoja organizatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)