„Esu dėkingas gyvenimui, jog turiu galimybę pildyti šias svajones ir jomis dalintis su kitais. Savo klausytojams noriu suteikti geriausia, ką galiu duoti, kažką nepamirštamo, dėl ko atėję norėtų sugrįžti, o praleidę lauktų kitų metų“.

Nestandartinis scenos išplanavimas suteiks galimybę pasiekti kiekvieną sėdintį žiūrovą. Milžiniškos kinetinės platformos, kurios atkeliaus tiesiai iš Suomijos, bei specialiai kurtos vizualizacijos nukels į „2057“. Artėjant koncertui atlikėjas žada atskleisti vis daugiau intriguojančių pasirodymo detalių.

Donatas Montvydas įspūdingą šou ruošia su profesonaliausių šokėjų komanda, kuri jau yra tapusi atlikėjo vizitine kortele. Specialiai kuriama scenografija bei įvaizdžiai perteiks naujai statomas choreografijas.

Didžiausioje šalies arenoje Kaune skambės ne tik visų pamilti hitai „17, „Kol vakaras ilgas“, „Nieko verta“, „Norim dar“, bet ir dar negirdėtos, specialiai kurtos dainų aranžuotės, kurias pastiprins į šalį atvežamas rekordinis lazerių kiekis. Toks kiekis bus panaudotas pirmą kartą Lietuvoje.

Kaip pats atlikėjas sako, šiuo metu svarbu išlaikyti koncentraciją ir visas jėgas skirti šio šou pasiruošimui, nes techniniai sprendimai jau sudėlioti, liko svarbiausia – repeticijos su šokėjų ir muzikantų komandomis.

Grandiozinis Donato Montvydo šou Kauno „Žalgirio“ arenoje – gruodžio 29 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją