„Šiandien šiek tiek apie negražius dalykus. Pastaruoju metu pasirodė ne viena žinutė, kad kartu su savo gerais bičiuliais Radistai pasirodysiu festivalyje Karklė, tačiau to mano planuose nėra. Žinau, kad šis žmonių klaidinimas yra iš šio festivalio organizatorių pusės.

Mano vardu naudojamasi neteisėtai ir siekiama naudos festivaliui. Ne kartą mano atstovų buvo paprašyta šią klaidą ištaisyti ir nekomunikuoti apie tai, ko nebus. Deja, tai nebuvo padaryta, o šiandien žiniasklaidą pasiekė ir pranešimas, kuriame nurodoma, kad pasirodysiu aš. Labai visų prašau atkreipkite dėmesį į tai ir nebūkite suklaidinti. Mano pasirodymas pajūryje – mano solinis šou liepos 21 d. Klaipėdos Švyturio arenoje, į kurį visas jėgas ir sutelkęs. Tikiuosi, kad ten ir pasimatysime!“, – rašė jis „Facebook“.

DELFI vienas festivalio organizatorių Marius Tumšys sakė, kad jie niekada nesinaudojo atlikėjų pavardėmis ir neskelbė melagingos informacijos.

„Labai gerbiame Donatą Montvydą ir Radistus. Niekada taip nesielgėme ir niekada nesielgsime. Čia reikėtų atskirti atlikėjus kaip menininkus ir vadybą. Šioje situacijoje greičiausiai sužaidė asmeniniai dalykai, nes turime sutartį su viena vadybos kompanijoje, kur aiškiai nurodyta, kas dalyvauja festivalyje. Žinoma, turbūt įvyko nesusikalbėjimas tarp vadybininkų ir galiausiai buvome apkaltinti mes. Tačiau tai būtų galima labai paprastai patikrinti“.

Šiuo metu organizatoriai bando susisiekti su atlikėju ir jo atstovais bei išsiaiškinti situaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)