„Kanye yra geras pavyzdys, kokie turi būti šiuolaikiniai prodiuseriai ir naujos kartos hiphopo žvaigždės. Pirmiausia, jis nieko nekopijuoja, kiekviena jo daina tarsi nauja vizitinė kortelė, unikali ir prieš tai niekur negirdėta. Todėl kai kuriems jo singlams reikėjo laiko, kad jie taptų visuotinai populiarūs. Daugelis senųjų žvaigždžių šiandien jau šiek tiek išsikvėpusios, todėl džiugina, kai atsiranda atlikėjai, kurie gali juos pakeisti,“ - taip trumpai pristatė Kanye West vakaro rezidentas DJ Sezzy.

Iki šiol lankytojams jis jau spėjo pristatyti tokius atlikėjus, kaip Snoop Dogg, Missy Elliott, Dr. Dre, Jay-Z.

Tai tikrosios hiphopo legendos, kurių kūrinius girdime jau keliolika metų ir be jų plokštelių nepraeina nei vienas „Dirty G“ vakarėlis.

Tačiau šio šeštadienio naktyje DJ Sezzy gros tik 2005-ųjų atradimu vadinamo Kanye West plokšteles. Nors tikrasis jo debiutas buvo daug anksčiau, mat hip hop scenoje jis sukiojasi dar nuo 1995-ųjų. Iki pat 2004-ųjų metų dažniau už kadro liekantis talentingas prodiuseris įrašė ne vieną hitą, tokiems žinomiems r‘n‘b bei hiphopo atlikėjams, kaip Jay-Z, Mos Def , Ludacris, DMX, Lil' Kim, Alicia Keys, „D12“.

Už tikrai įsimintinus 2005-uosius jis buvo nominuotas net 8-iose „Grammy“ apdovanojimų nominacijose. Šiuo metu jis yra vienas labiausiai graibstomų amerikiečių atlikėjų Europos vasaros festivaliuose.

Jau patvirtinta, kad Kanye West gyvai pasirodys tiek Danijos „Roskilde“, tiek ir Lenkijos „Heineken Open’er“ festivalių pagrindinėse scenose.

Paklaustas, kodėl buvo pasirinktas būtent Kanye West, DJ Sezzy teigė: „Nors daugeliui tai naujokas ir susipažino su juo mano vakarėlyje nuskambėjus hitui „Gold Digger“, aš Kanye žinau jau daug metų. Dar nuo tų laikų, kai jis buvo vienas įrašų kompanijos „Roc-a-Fella Records“ prodiuserių. Tad pirmiausia pradėsiu nuo jo, kaip prodiuserio įrašų, o vėliau, žinoma, pagrosiu geriausius kūrinius iš jo solo albumų“.