Kaip jau įprasta, vakarėlyje, kartu su šios nakties šeimininku gros ir „G&G Sindikato” narys DJ Mamania. Rugsėjį pristatydamas dabar vieną sėkmingiausių „Gravity“ vakarėlių ciklų, DJ Sezzy teigė: „Daugelį mes įvertiname tik po jų mirties, tačiau aplink apstu tokių, kurie jau dabar yra virtę legendomis, būtent juos savo vakarėlyje aš ir noriu savotiškai pagerbti“.

Iki šiol lankytojams jis jau spėjo pristatyti vienus už kitą garsesnius hiphopo atlikėjus, be kurių įrašų neįsivaizduojamas nei vienas „Dirty G“ vakarėlis.

Tai Snoop Dogg, Missy Elliott, Pharrell Williams, DMX, Dr. Dre, Jay-Z.

Kovo 3 dienos vakarėlyje, prieš kelias dienas iš DJ turo po Rusija sugrįžęs, „Dirty G“ nakties rezidentas pasirinko pastaruoju metu tarsi vėl į populiarumo viršūnę iškilusį Busta Rhymes. Šiandien Lietuvoje jis geriausiai pažįstamas iš bendrai su grupe „PussyCat Dolls“ įrašyto pasaulinio hito „Don't Cha“.

Vardindamas pagrindines priežastis, kodėl šiam vakarėliui buvo pasirinktas būtent jis, DJ Sezzy teigė: „Busta Rhymes buvo ir tebėra vienas mėgstamiausių mano hiphopo atlikėjų, turinčių unikalią repavimo manierą bei per karjerą išleidusių daugybę hitų, pakilusių į pirmąją JAV top 40 vietą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją