Juose tvarkingai sukabinti ir sunumeruoti kabo visi 210 kostiumų. Sklandų artistų ir šokėjų persirengimo procesą, kuriam kartais skiriamos vos kelios minutės, reguliuoja penkios aprengėjos. Jos rūpinasi ir drabužių bei aksesuarų tvarkymu. Po premjeros Klaipėdoje visi kostiumai buvo smulkmeniškai apžiūrėti: kai kurie išvalyti, kiti šiek tiek pataisyti, išlyginti. Drabužių dizainerio Juozo Statkevičiaus garbei reikia pasakyti, kad kostiumai premjerą atlaikė puikiai.

Grimo dailininkių darbas prieš spektaklį primena konvejerį. Pagal iš anksto išbandytus pavyzdžius yra grimuojami visi esantys scenoje: nuo solistų iki šokėjų ir choristų. Daugiau nei 50 žmonių - pagal griežtą grafiką. Dirba penkios grimo dailininkės. Visa trupė yra nugrimuojama per dvi valandas.

Jūsų dėmesiui miuziklo užkulisių nuotraukos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)