Atlikėjas sako, jog per dvylika karjeros metų nebuvo padaręs ilgesnės pertraukos. Devyni mėnesiai tylos D. Montvydo gerbėjams labai prailgo.

„Nepaisant didžiulės meilės klausytojams, tai buvo laikas, kai man reikėjo atsiriboti nuo muzikos ir ją supančių žmonių. Kažkuria prasme su šia daina verčiu naują puslapį“, – sako vienas populiariausių Lietuvos atlikėjų.

„Prisimenu vasaros stovyklas, kur užgimdavo pirmosios paaugliškos meilės. Tai būdavo gražiausi santykiai, kurie baigdavosi su paskutine vasaros diena – ji iš vieno miesto, tu iš kito. Šis sentimentų ir nostalgijos kupinas jausmas sugrįždavo kiekvieną vasarą“, – dainos istorija dalinasi D. Montvydas.

„Norėjosi labai paprasto, bet tą jausmą atspindinčio vaizdo klipo. Norėjau būti pirmas, išvydęs ryto saulę. Tam reikėjo nemažai pasistengti ne tik dėl pačios lokacijos, bet ir dėl aukščio baimės, kurią turiu nuo vaikystės. Ieškojome to, kas buvo visą laiką buvo prieš nosį, todėl neskubėkite prasukti vaizdo klipo, nes tik jo pabaigoje išvysite tikrąjį aukštį, kuris net dabar man kelia jaudulį. Tai buvo pirmas kartas, kai buvau taip aukštai“, – šypsosi Donatas, prisiminęs apie mestą iššūkį sau.

Šią dainą Donatas Montvydas kartu su kameriniu orkestru padovanos ir liepos 6 d. Palangos koncertų salėje susirinkusiems žiūrovams. Tai bus ypatingas koncertas, skirtas Lietuvos valstybės šventei, kurios metu svarbiausiu akcentu taps Lietuvos himnas, giedamas kartu su susirinkusiais žiūrovais.

Vaizdo klipą galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)