„Tai yra tikriesiems mūsų gerbėjams skirtas kūrinys. Šią vasarą rengsime ne tik „Betsafe Radistai Village“ ir „Radistai Castle“ renginius, bet ir grosime daugelyje kitų festivalių ir miesto švenčių, kur apsilankys dešimtys tūkstančių gerbėjų. Jiems ir yra skirtas „Decade“, nes šis kūrinys ypatingai gerai skamba didelėse erdvėse šokant tūkstančiams žmonių“, – pranešime spaudai sako J. Nainys. „Naujasis video puikiai atspindi mūsų veiklos 10-metį, kurį atšventėme pernai“.

Radistai DJ‘s – „Decade“:

„Šių metų festivalis bus ne tik didžiausias iš visų iki šiol mūsų rengtų renginių, bet ir karščiausias. Prognozuojami ypač karšti orai, todėl mūsų pasiūlymas yra neatremiamas: šilčiausias vasaros savaitgalis privačioje saloje su daugiau nei 50 geriausių pasaulio ir Lietuvos DJ‘ų ir daugybe smagių pramogų”, – sako R. Mackevičius. „Be to, dalyviams ruošiame „Game On“ žaidimų zoną, kur galėsime visi žaisti „Fortnite“turnyre“.

Radistai priešpaskutinį liepos savaitgalį (liepos 20-21 d.) kvies tris dienas ir dvi naktis šėlti Obuolių saloje vyksiančiame festivalyje „Betsafe Radistai Village‘18“, kur trijose scenose gros daugybė gerai žinomų didžėjų ir atlikėjų iš užsienio ir Lietuvos: Sander van Doorn, Cédric Gervais, „Third Party“, „Firebeatz“, D.O.D, „Mr. Belt & Wezol“, „The Antidote“ Gil Glaze, Martin Eyerer, „Third Son“, Stisema, Keven K, Embody ir daugelis kitų.

Nuotraukų albume - akimirkos iš praėjusių festivalių Obuolių saloje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)