„Neslėpsiu, turbūt didžiausia paskata kurti šią dainą tapo mano tuo metu jau byrantys santykiai su Tomu. Negalėjau palūžti, nes dvi nesėkmės turbūt emociškai būtų mane visai palaužę. Kalbėti apie subyrėjusias sužadėtuves iki šiol sunku. Bet meluoti negaliu. Taip, daina iš tiesų apie skyrybas“, – kalbėjo Neringa.

Ši premjera Neringai ypatina dar ir dėl to, jog visas kūrybinis procesas užtruko metus. „Praėjusį lapkričio mėnesį turėjau pirmąjį susitikimą su savo muzikos prodiuseriu. Tuo metu viskas atrodė taip neįmanoma, bet turbūt dėl to, jog esu spontaniška, užkietėjusi svajoklė, naivi ir dažnai pervertinu savo jėgas, į visa šią avantiūrą pažiūrėjau pro tokius rožinius akinius, jog viską, ką užsimojau, tą ir įgyvendinau, – šyptelėjo N. Šiaudikytė. – Ir tubūt giliai viduje netikėjau, kad visa tai bus įmanoma.“

Vaizdo klipo filmavimo užkulisiai:

Dainininkės tikinimu, šios dainos eilutėse sudėti itin jautrūs išgyvenimai. „Tuo metu, kai dirbome prie šio kūrinio, tarp mūsų su Tomu įvyko lūžis. Tiek Tomui, tiek man buvo sunkus tas mėnuo. Aiškintis santykius nesant šalia vienas kito tikrai sudėtinga ir vienas kitą suprasti darėsi vis sunkiau. Abu jautėme, jog santykių turbūt nebepavyks sulipdyti. Ne viską jam galėjau pasakyti ir papasakoti, kaip jaučiausi iš tiesų. Tas jaumas, kai nutolsti nuo savo artimiausio žmogaus ir pasijauti toks svetimas ir tolimas, toks vienišas su savo norais ir svajonėmis, – sunkiai žodžius rinko tuometines emocijas prisiminusi Neringa. – Todėl savo jausmus sudėjau į dainą. Ir tą minutę išsilaisvinau.“

Dainos pavadinimas – „Thank You“ – ne atsitiktinumas. „Būdama JAV susipažinau su naujais žmonėmis, nauja aplinka. Turėjau marias laiko apgalvoti ir perversti savo gyvenimą. Prisiminti, kaip pradėjau savo muzikinę karjerą, prisiminti visus, kurie buvo šalia. Šiandien aš noriu paskutinį kartą padėkoti Tomui už tuos nuostabius ketverius metus kartu. Už tai, jog jis man padėjo ir palaikė. Galbūt, jei viskas būtų susiklostę kitaip, šiandien visu tuo, ką padariau, taip nesidžiaugčiau. Nors ir mylėjau jį, bet turėjau tą nežmoniškai išprotėjusią svajonę, kuri nepaliko manęs ramybėje ir nedavė ramiai gyventi“, – apie muzikinę karjerą kalbėjo Neringa.

Įvertinkite naujausią Neringos dainą „Thank You“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)