Naujausiu savo kūriniu Ieva Zasimauskaitė siekia paskatinti žmones atsisėsti, įsiklausyti į dainą, jos žodžius, peržiūrėti klipą ir bent tas tris su puse minutės tiesiog pabūti ramiai.

Pamąstyti apie savo gyvenimą. Nebijoti iškelti klausimus sau ir galbūt tam, į ką tiki.

„Sukurti šią dainą, matyt, mane pastūmėjo noras padėkoti aukštesnei jėgai. Galima sakyti, jog rašiau dainą Dievui ir tą klausimą aš uždaviau jam <...> Kad ir kaip bebūtų sunku, vis tiek reikia stotis ir eiti. Net jei kartais kyla klausimai „už ką man?“ ar „ko tu iš manęs nori?“, turime nepamiršti, jog mums neduoda to, ko mes negalėtume išgyventi“, – pranešime spaudai atvirauja Ieva.

Ši daina, kaip ir didžioji Ievos kūrybos dalis, yra labai asmeniška.
Taigi ir klipe neišvengta daug asmeninio archyvo vaizdų, Ievai svarbių žmonių ir atsiminimų.

„Klipe netgi iš Lisabonos, dar Eurovizijos laikotarpio momentų pamatysite“, – šypsosi Ieva.

Dainininkės prisiminimus pastiprina, papildo ir dar daugiau šviesos suteikia šiandienos vaizdai, kuriuose Ieva su visa kūrybine komanda atlieka dainą įrašų studijos atmosferoje. Šie klipo vaizdai – puiki galimybė susipažinti su visa kūrybine komanda, kurią žiūrovai matys gyvai jau balandžio pabaigoje prasidėsiančiame koncertiniame ture.

Ievos Zasimauskaitės turas prasidės Vilniuje (Šv. Kotrynos bažnyčia) balandžio 24 d., balandžio 25 d. dainininkė koncertuos Kaune (Žalgirio arenos, BOSCA amfiteatre), 26 d. pasirodys Klaipėdoje (Kultūros fabrike), o gegužės 4 d. – Birštone (Kurhauze).

Bilietus į turo koncertus galima laimėti šiuo metu DELFI Veidai feisbuko paskyroje vykstančiame konkurse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją