Duetas jau ne pirmą kartą suvienija savo kūrybines jėgas. Atlikėjai 2017 metais įrašė klausytojų pamėgtą bendrą dainą „Stay with me“, o kitais metais pateikė savo Lady Gaga filmo „Taip gimė žvaigždė“ kūrinio „Shallow“ versiją. Šių metų premjera – daina „Baby Blue“.

Monique sako, kad šis kūrinys pasakoja ne apie santykius, kai įsimylime žmogų dėl elgesio ar jo sukurtų patogumų, o apie tikrą jausmą, kai net ir jiems iširus meilė vis dar egzistuoja.

„Dainoje žmogus net ir po skaudžių skyrybų ilgisi savo mylimojo, kuriam išėjus iš gyvenimo kartu išnyko ir mėlyna spalva, kuri simbolizavo gražiausius dalykus, tokius kaip jūrą ar dangų“, – mintimis apie naują kūrinį laidos „Delfi Premjera“ studijoje dalinosi atlikėja.

Garsus atlikėjas ir dainų kūrėjas Justinas Jarutis sako, kad ši daina emocionali ir žadinanti ilgesį bei pasakoja apie dainos kūrybinį procesą su Monika: „Baby Blue“ yra apie jausmą, ilgesį ir prisiminimus. Kurti ir dirbti su Monika yra tikrai lengva ir smagu. Atlikėja, kuri turi labai daug nuostabių idėjų savyje ir didelį norą sukurti kažką didingesnio, gražesnio. Visada kelia didžiausius tikslus sau, o tai aš labai vertinu“, – teigia J. Jarutis.

„Džiaugiuosi, kad galiu dirbti su tokiu žmogumi, kaip Justinas, kuris yra ne tik talentingas scenos partneris, bet ir mano draugas. Kiekvienas kartu atliekamas kūrinys man visada kažkuo įstringa – tai tarpusavio magija, kuri tikiuosi niekada nedings“, – scenos kolega džiaugiasi Monique.

Naujasis kūrinys „Baby Blue“ gyvai skambės jau kovo 13 dieną Justino Jaručio koncerte Kaune, „Žalgirio arenoje“ bei Monique pasirodyme Vilniaus „Siemens arenos“ amfiteatre, balandžio 25 dieną.

Visą pokalbį apie naujosios dainos gimimą galite pamatyti laidoje „Delfi Premjera“ straipsnio viršuje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)