Šią istoriją išgirdusi Dž. Butkutė neslepia net susigraudinusi, o D. Montvydui negaili komplimentų: „Kai Donatas paskambino mano muzikiniais reikalais besirūpinančiam vyrui Elegijui, suklusau, ką jie ten tariasi. Visuomet žavėjausi tuo, ką daro šis atlikėjas, girdėjau, jog jų kalba telefonu sukasi apie kažkokią dainą, bet mūsų muzikiniai žanrai skiriasi, tad apie kažkokius duetus nebuvo nė minties. Bet kai išgirdau kūrinį ir sužinojau, kad Donatas rašydamas jį net mintyse nuo pat pradžių girdėjo mano balsą, akimirksniu dainą įsimylėjau. Daina bei jos istorija mane palietė iki pat širdies gelmių“.

Abiems atlikėjams darbas kartu buvo savotiškas iššūkis – ir D. Montvydas, ir Dž. Butkutė iki šiol duetų vengė.

„Jei jau kažko imuosi, tai man turi turėti ypatingą reikšmę, nes viskam, ką darau, stengiuosi atiduoti visą širdį. Tad ir šiai dainai daug pasirinkimų nebuvo, juk nedaug lietuviškoje scenoje turime tokio kalibro žvaigždžių, kaip Džordana. Ji buvo mano vienas ir vienintelis pasirinkimas“, – pasakoja D. Montvydas.

„Nors esame labai skirtingi, bet dainoje mūsų balsai nuostabiai dera. Dėl to labai džiaugiuosi, nes ir mano gerbėjai čia mane galės pažinti kiek kitokią, nei jiems įprasta. Šiuo metu ruošiame naują mano albumą, netrukus jį pristatysime, bet, prisipažinsiu, kurį laiką gyvenau tik su šia daina, su ja net užmigdavau. Ji man tapo tokia sava, lyg meditacija, prisiminiau ir savo jaunystės meilės istorijas, juk visi tokių turime. Mokykloje buvau įsimylėjusi savo fizikos mokytoją, bet juk irgi negalėjau savo jausmų atskleisti, tai būtų buvę neįmanoma.

Jei kūrinys nebūtų manęs taip stipriai palietęs, tikrai nebūtų gimęs mūsų duetas. Patikėkite, per savo karjerą esu gavusi daugybę pasiūlymų iš kitų atlikėjų dirbti kartu, bet šiam atsispirti nepajėgiau. Dabar, kai teko laukti premjeros, buvo taip sunku išlaikyti paslaptį, norėjosi ją skelbti visam pasauliui ir dabar dainos laukiu su tokiu gumulu gerklėje. Vadinasi, ji palietė iki širdies gelmių, neabejoju, kad panašiai ją išgirdę jausis ir kiti žmonės“, – prieš premjerą telefonu pasakojo Dž. Butkutė, deja, negalėjusi dalyvauti laidos filmavime.

Naujojo kūrinio pristatymui buvo pasirinkta ir ypatinga vieta – Vilniaus planetariumas, lyg bandant nukeliauti į jaunystės laikus, kai pasimatymai vykdavo pačiose romantiškiausiose vietose.

Visą laidos „Delfi premjera“ įrašą, kuriame po žvaigždėtu dangumi D. Montvydas atskleidžia jautrią dainos „17“ istoriją bei darbo su Dž. Butkute užkulisius, taip pat filmuotus vaizdus iš įrašų studijos, galite pamatyti straipsnio viršuje.

Anksčiau D. Montvydo pristatytos dainos iš būsimojo albumo – šiuose video:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)