Šiandien „Daddy Was A Milkman“ pseudonimu pasivadinęs Ignas Pociūnas ne tik dovanoja visiškai naują kompoziciją „Sleepwalker“, bet ir praneša apie koncertą Latvijoje. Atlikėjas skelbia, kad gruodžio 1-ąją koncertuos Rygos koncertų salėje „Palladium“. Pagrindines Baltijos šalių radijo stotis jau pasiekusios dainos „Sleepwalker“ autorius žada, kad naujasis kūrinys tikrai skambės visuose „Daddy Was A Milkman“ koncertuose: lapkričio 23 d. Kauno Nacionaliniame dramos teatre, lapkričio 24 d. Klaipėdos Koncertų salėje, gruodžio 1 d. „Palladium“ salėje Rygohe ir gruodžio 6-ą bei 8-ą d. Vilniaus klube „Tamsta“.

Naujoji daina „Sleepwalker“ yra įrašyta bendradarbiaujant su kitu lietuvių muzikantu – roko grupės „Freaks on Floor“ lyderiu Justinu Jaručiu. „Daddy Was A Milkman“ neslepia, kad ji gimė po stipraus ginčo.

„Kūrinį parašyti paskatino stiprus ginčas. Toks, kai nesutarimai pasiekia tokį lygį, kuomet nebekreipiamas dėmesys į tai, ką sako kitas žmogus, tiesiog jo nebegirdi ir "išsijungi". Užsiunti taip, kad mintimis jau esi velniai žino kur, tik ne čia ir ne dabar“, – pasakoja Ignas Pociūnas.

Atlikėjo teigimu, nepaisant šios būsenos, kurią jis pavadino „sleepwalking air“ – lunatikavimu arba vaikščiojimu oru miegant – ji visvien reikalinga ir veda ten pat: į susitaikymą, atvirumą ir geresnį tarpusavio supratimą.

„Esame vienas kito spalvos, garsai ir paslaptys, o skirtingomis nuomonėmis ir požiūriais tik papildome vienas kitą. Dėl to tai, kas laukia ateityje, bet kokiu atveju, bus tik gerai“, – sako I.Pociūnas.

Daddy Was A Milkman – „Sleepwalker“:

Tirjuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose ir Latvijos sostinėje Rygoje vyksiančius „Daddy Was A Milkman“ debiutinio albumo „Daydreaming“ pristatymo koncertus rengia didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“, šįmet sostinėje surengsiantis Passenger ir grupės koncertą, sero Eltono Johno pasirodymą, Kaune – elektroninės muzikos legendos Jeano-Michelio Jarre'o koncertą, populiariausią pasaulyje „Pink Floyd“ muzikos šou „Brit Floyd“ ir daug kitų renginių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją