Pavadinimas "I.P.I.R." - dainos žodžių "ir pakviesk į restoraną" trumpinys.

"Ši kūrinio frazė man pasirodė linksmiausia", - DELFI sakė dainą parašęs muzikantas Viktoras Jonušis-Hugis. "Kai rašiau muziką ir žodžius, nieko kito neįsivaizdavau jos atliekant, kaip tik Ariną", - prisipažino muzikantas.

Tuo tarpu Arina prisipažino sulaukianti daug pasiūlymų atlikti vieną ar kitą dainą. Tačiau bliuzo karaliene tituluojama atlikėja juokiasi, kad yra išranki ir gali sau leisti rinktis patinkančią dainą.

"Juk bet ką griebti dainuoti negalima, - mano ji. - O išgirdus Viktoro dainą iškart supratau, kad ji bus smagus vasariškas hitas."

Tiesa, Arinai jokie muzikiniai apdovanojimai ar įvertinimai nėra svarbūs. Ne dėl to ji kuria ir dainuoja. "Ne to plano žmogus esu, kad tik dėl kažkokio atlygio kurčiau. Svarbiausia, kad dainos mums patiems patinka", - sakė atlikėja.

Naujausią Arinos ir V.Jonušio-Hugio kūrinį "I.P.I.R." galite išgirsti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)