„Prieš porą savaičių pajutau, kad burnoje tarsi atsirado kažkokia plėvelė, kuri trukdo man kalbėti ir dainuoti. Leidžiant garsus girdėdavosi pašalinis fonas, jaučiausi užkimęs. Iš pradžių rimtai į tai nesureagavau, pamaniau, jog peršalau ir tiek. Vakarais gėriau arbatas ir galvojau, jog netrukus situacija pagerės, tačiau taip nenutiko“, - atsidūsta D. Montvydas. Vaikinas suprato, jog be medikų pagalbos neišsivers ir nuskubėjo pasitikrinti. Išgirsti žodžiai atlikėjo nepaguodė.

„Daktarai man pasakė, jog privalau porai savaičių sustoti ir gerai pailsėti. Kitu atveju ateityje galiu neišvengti rimtų problemų. Pasirodo, mano balso stygos pastaruoju metu buvo per daug įsitempusios. Viskas dėl nuovargio, - atvirauja pašnekovas. – Dabar privalau laikytis griežto rėžimo: nedainuoti, nešūkauti, kuo mažiau kalbėti. Privalau valgyti neaštrų maistą, negerti gazuotų gėrimų. Taip pat reguliariai turiu teptis gerklę specialiu tepalu. Džiaugiuosi, kad šios išbandytos priemonės palengva padeda atgauti balsą.“

Dar prieš prasidedant sveikatos problemoms D. Montvydas daug dirbo įrašų studijoje. Ten vaikinas kūrė naujas dainas, repetavo. „Laimė, spėjau padaryti vieną svarbų darbą, kuriam ruošiausi jau kelis mėnesius. Nusprendžiau sukurti dainos „Yes or No“, kurią debiutuojanti atlikėja Milita pernai metais atliko vaikų „Eurovizijos“ atrankoje, naują versiją. Tą kūrinį mudu sukūrėme drauge, tačiau dabar aš jį nusprendžiau adaptuoti savo auditorijai. Pagreitėjo ritmas, atsirado gyvumo - daina puikiai tinka skambėti šokių aikštelėje“, - sako muzikantas. Anot Donato, kūrinys „Yes or No“ jau artimiausiu metu turėtų pasiekti radijo stotis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją