Dar paauglystėje į rankas mikrofoną paėmęs D. Valma šiandien gali pasigirti bendrais įrašytais kūriniais kartu su grupe „8 Kambarys“, „Dapa Deep“ ir Mad Money. O dabar jo sąrašas pasipildė dar dvejais vardais – Noro ir „Sadboi“, kurie prisidėjo prie naujausios atlikėjo dainos gimimo.

„Jai žodžius rašė „Sadboi“, o muziką kūrė Noro. Ilgai laikiau stalčiuje, bet pagaliau nusprendžiau, kad noriu dainą pristatyti būtent dabar“, – sako D. Valma.

Anot atlikėjo, kūrinio pasirodymo reikėjo palaukti dėl jo vidinės kovos su savimi. Vaikinas jautėsi pametęs muzikinį kelią, nežinojo, ar tikrai įsivaizduoja save scenoje. Po dalyvavimo „X Faktoriuje“ D. Valma sako nieko nekūręs, tačiau pasižadėjo, kad ši daina išvys dienos šviesą.

„Taip ir padariau – savo žodžio laikiausi. O dabar žinau, kur mano kelias, kur turiu eiti. Emocinė būsena, žalingi įpročiai buvo mano blogoji dalis, kuri trukdė užsiimti kūryba. Kai to atsisakiau, supratau, kad noriu ne tik dirbti paprastą darbą, bet ir dainuoti. Žinau – esu skirtas žmonėms, gyvenu tam, kad teikčiau kitiems džiaugsmą ir kad kiti būtų laimingi, klausytų mano muzikos“, – šypsosi atlikėjas.

Deividas Valma – „Nevaldau Savęs:

D. Valma debiutine daina nori atkreipti klausytojų dėmesį į savo požiūrį, skatina pakeisti blogus įpročius ir kviečia megzti pažintis.

„Manau, kiekvienam žmogui „Nevaldau Savęs“ bus labai artima vien todėl, kad dainoje kalbama apie santykį tarp dviejų žmonių, jų aistrą, jausmų, savęs paieškas. Kūrinio žodžiai primins, kad nebūtinai reikia turėti žalingų įpročių, jog išdrįstume prieiti ir užkalbinti kitos lyties asmenį, atrastume savo laisvę“, – sako D. Valma.

Seksualų ir emocionalų elektroninės muzikos kūrinį pristatantis atlikėjas tikisi, kad jis taps šios vasaros hitu, privers ne tik pajudėti šokių aikštelėse, bet ir pasigarsinti savo imtuvus automobiliuose ar paplūdimyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją