„Kai tik gimė daina, iškart mintyse susidėliojo vaizdas: viešbutis, į kurį atvyksta nuostabi mergina, drovus jaunuolis, kuris įsimyli ją iš pirmo žvilgsnio ir viskas apipinta šokiais – kaip tikruose miuzikluose“, – pasakoja D. Varnas.

Išgirdę jo idėją, draugai iškart ėmė atkalbinėti: tokio klipo filmavimas itin sudėtingas, reikia daug šokėjų, kurti jiems choreografiją, turėti patyrusius režisierius ir operatorius, kurie suvaldytų procesą ir visa tai nufilmuotų. „Žinoma, aš supratau, kad veliuosi į avantiūrą ir kad visada galima pasirinkti paprastesnį, lengvesnį kelią, bet nenusileidau. Ir štai – pirmas miuziklinis klipas yra“, – sako D. Varnas.

Klipas buvo filmuojamas nuo pat ryto iki vėlyvos nakties viename sostinės viešbučių. Režisierius – Ričardas Matačius, choreografiją kūrė Gytis Ivanauskas. Šoko net 10 G. Ivanausko teatro šokėjų, kurie tapo ir durininkais, ir kambarinėmis, ir padavėjais, ir viešbučio svečiais. Paslaptinga dama – aktorė Alvydė Pikturnaitė.

Žinoma, įsimylėjusio jaunuolio vaidmuo teko pačiam Dainotui. „Siužetas man artimas: esu beviltiškas romantikas ir tikrai galiu įsimylėti iš pirmo žvilgsnio. Ir, taip, yra tekę dainuoti, kad sužavėčiau man patinkančią merginą. Ir tai tikrai padėjo!“ – juokiasi Dainotas.

Dainoto Varno vaizdo klipas

Tiesą pasakius, muzikos niekuomet netrūko Dainoto gyvenime. Retą vardą sūnui išrinkęs tėvas, tarsi nujautė, koks talentingas vokalistas bus jo vaikas. Savo kelią pradėjęs garsiajame chore „Ąžuoliukas“, Dainotas jį tęsė unikaliame vyrų vokalo ansamblyje „Quorum“, su šiais kolektyvais jis išmaišė viso pasaulio scenas. Jis netgi dalyvavo „Eurovizijoje“ – tiesa, kaip pritariantis Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės atlikėjas. „Aš esu išbandęs turbūt visus įmanomus muzikos stilius. Net metalą esu dainavęs. Tačiau pagaliau jaučiu, kad atrandu tą, kuriame jaučiuosi geriausiai. „Paklausyk“ – būtent šio stiliaus daina“, – sako jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)