Publikos šūksniai „Bravo!”, “Pakartot!”, „Džordža!“ netilo viso koncerto metu, ir tai turbūt padėjo seniai Vilniuje nekoncertavusiai dainininkei sutramdyti jaudulį, pynusį jos liežuvį ir kojas.

Praėjusį rudenį atšventusį savo keturiasdešimtmetį Džordana Butkutė scenoje judėjo taip, lyg būtų bent dvidešimčia metų jaunesnė.

Akrobatiški judesiai, prisėdimai ir pritūpimai ant grindų, betarpiškas bendravimas su publika: Džordana atrodė taip, lyg būtų prisikėlęs ir į sceną nužengęs ekspresyviu elgesiu pasižymėjęs „The Doors“ lyderis Jimmis Morissonas – dainininkė matyt neatsitiktinai pirmąją koncerto dalį vilkėjo marškinėlius su jo atvaizdu.

Klube „House of Music“ tvyrojusią pakilią atmosferą mėgino sudrumsti keli provokatoriai, įsiveržę į sceną su šampano taurėmis ir bandę įkalbinti dainininkę kartu su jais išgerti. Tačiau Džordana Butkutė, nusistebėjusi, kad jos gerbėjai nežino, kad ji nebegeria, šio pasiūlymo atsisakė.

Prie scenos susigrūdę gerbėjai garsiai ir sutartinai skanduodami „Lauk“ privertė susigėdusius provokatorius nulipti nuo scenos. Kur kas šilčiau buvo sutikti gerbėjai, norintys įteikti savo numylėtinei gėlių. Tarp jų buvo ir žinomų veidų – fofomenininkas ir šokėjas Naglis Bierancas, aktorius Gytis Ivanauskas, dainininkė Edilija Šliauderienė.

Per antrąją koncerto dalį Džordana stebino ne tik garso operatoriui skirtomis replikomis, bet ir netikėtu atsargaus sekso palinkėjimu publikai. Koncerto kulminacija tapo akimirka, kai Džordana, įsijautusi į savo dainuojamą kūrinį, prigulė ant grindų.

Koncertas Vilniuje turėjo kilnų tikslą - finansiškai paremti neseniai su ilgamečiu širdies draugu bei vadybininku Sergejumi Gorbonu išsiskyrusią Džordaną Butkutę. Nors iš pradžių pinigai į aukų dėžutę krito negausiai, vėliau klubo lankytojai plačiau pravėrė pinigines ir dainininkei papildomai, be už koncertą numatyto solidaus honoraro, surinko 500 litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją