„Ala Pugačiova parduoda Griaz kaime turimą dvarą. Už visų spaudos leidinių legendą ir didžiausią Griaz kaimo garsenybę A. Pugačiova nori milijardo rublių. Dėl to ji ir grįžo į Rusiją. Taip pat – norėdama atsiimti vaikų dokumentus iš mokyklos“, – rašoma „Telegram“ kanale „Mash“.

Pranešama, kad neseniai vykęs A. Pugačiovos vizitas į Rusiją buvo tiesiogiai susijęs su sprendimu nutraukti visus ryšius su Rusija. Ji ruošė namo pardavimo dokumentus ir atsėmė iš mokyklos vaikų dokumentus.

Žinoma, kad namas yra Griaz kaime. Šio dvaro plotas – 2300 kvadratinių metrų, jis – šešių aukštų, viduje – 20 kambarių. Yra baseinas, požeminis garažas, svečių namelis, namų kino teatras. Sklypo prie dvaro plotas – beveik hektaras.

Pugačiovos ir Galkino dvaras /Foto: Unian.net, socialiniai tinklai

Primename, kad neseniai Rusijoje M. Galkiną paskelbė užsienio agentu ir apkaltino tuo, kad jis užsiima politine veikla bei neva gauna pinigų iš Ukrainos. Vyrą užstojo anksčiau tylėjusi A. Pugačiova.

A. Pugačiova kreipėsi į Rusijos vyriausybę, prašydama ir ją taip pat pripažinti užsienio agente.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją