„Dangaus” finalininkai turės unikalią galimybę savo kailiu pajusti, kas dedasi pasaulinio garso atlikėjų „virtuvėje”. Tai, ką būsimosios TV3 žvaigždės yra įpratusios matyti kaip žiūrovai, labai skirsis nuo to, ką jie išvys dirbdami užkulisiuose. Kuo greičiau jaunieji talentai supras, kad žvaigždės gyvenimas – ne vien scenos spindesys ir aplodismentai, tuo daugiau galimybių turės muzikos versle nuveikti šį tą rimtesnio”, – sako realybės šou prodiuseris Justas Mamontovas.

Jau šiandien „Dangaus” finalininkai gaus atsakingų užduočių: Vilniaus oro uoste sutikti atvykstančias garsenybes, pasirūpinti jų apgyvendinimu, padėti paruošti Vilniaus „Žalgirio“ stadioną net 6 valandas truksiančiam koncertui. Darbo nestigs ir koncerto užkulisiuose – rūpintis, kad atlikėjai kada panorėję gautų vandens ar kavos, pagelbėti kitais organizaciniais klausimais.

„Norime, kad šou dalyviai, dar nespėję „apšilti kojų”, iš karto pradėtų dirbti. Šiuo atveju vadovaujamės principu – jei nori išmokti plaukti, turi šokti į jūrą! Po šių išbandymų iš 25 finalininkų liks tik 15 tikrų realybės šou dalyvių”, – šypsosi “Dangaus” vyriausiasis prodiuseris G. Klimkevičius.

Nuo rugsėjo mėnesio iki pat naujų metų su „Dangaus” dalyviais dirbs profesionalų komanda – Violeta Riaubiškytė, Vytautas Kernagis, Steponas Januška, Egidijus Dragūnas, Vytautas Šapranauskas, „Skamp” trijulė, ir kiti – vadovaujama A. Mamontovo.

Nugalėtojo laukia precedento neturintis prizas bei visos galimybės tapti tikra žvaigžde: albumų leidyba, Lietuvos ir užsienio prodiuserių, muzikos profesionalų konsultacijos, įrašų studijos, koncertiniai turai, vaizdo klipai, pasirodymas MTV televizijoje, susitikimai su garsiausiomis pasaulio muzikos žvaigždėmis ir atstovavimas TV3 žiūrovams nacionalinėje „Eurovizijos” atrankoje.