Paklaustas, ar tai jis sako iš asmeninės patirties, dainininkas išliko paslaptingas. „Sakykime, kad tai – dar viena nakties spalva, kurioje kiekvienas atpažins dalelę savęs. Nieko nėra blogiau, nei sėdėti ir laukti, kol kažkas gero nutiks savaime. Jei nori mylėti, turi išdrįsti ir žengti žingsnį“, – sako jis.

Juodame ir baltame animaciniame „Tavo kasos“ klipe grakščiai pasakojama graži dviejų žmonių meilės istorija: nuo užuomazgų paauglystėje iki pat pabaigos senatvėje. „Kiek joje yra realybės, o kiek – to nedrąsaus berniuko fantazijos, kiekvienas tenusprendžia pats“, – sako D.Varnas, vis dėlto prisipažinęs, kad scenarijus, kurį pats parašė, labai artimas jo širdžiai. Klipą režisavo ir animavo – Aivaras Ligeika. Iliustracijas kūrė – Dovilė Steniukynaitė ir A. Ligeika.

Dainininkas sako, kad klipo scenarijų savyje nešiojosi senokai ir jame visada buvo žvaigždėtas dangus. Ir tik pabaigęs albumo įrašus, jis suprato, kad nakties leitmotyvas įvairiomis formomis jame atsikartoja nuolat, o šis klipas tik patvirtina taisyklę.

„Nakties spalvos“ – taip ir vadinasi antrasis jo albumas, kurį jis sukūrė drauge su kompozitoriumi ir dainų tekstų autoriumi Deivydu Zvonkumi. Kelių naujų dainų žodžius dainininkui dovanojo Ieva Narkutė. Albume yra ir duetas, kurį D. Varnas atliko su Karina Krysko. Ji drauge su D.Varnu pasirodys ir koncertuose.

Albumo pristatymo koncertai vyks: spalio 23 dieną – Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje ir spalio 27 dieną – Kauno filharmonijoje.

Šaltinis
Temos
It is forbidden to copy the text of this publication without a written permission from DELFI.
DELFI EN
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)