Po pandemijos atsinaujinusiame geriausių visų laikų ispaniškų meilės dainų projekte „Historia de un amor“ I. Kviko naująja scenos partnere tapo E. Jakštytė. Dainininkas neslepia, kad apie duetą su įspūdingo tembro atlikėja jis galvojo jau kurį laiką, rašoma spaudos pranešime.

„Anksčiau Eglę norėjau prisikalbinti dalyvauti romų festivalyje „Gypsy fest“, tačiau nepavyko, kol pagaliau mus likimas suvedė per kitus žmones. Viskas atsitinka savo laiku. Turiu labai stiprią scenos partnerę. Nedaug tokių Lietuvoje atlikėjų kaip Eglė. Ji gali laisvai improvizuoti, o dainavimo stilius man primena ispanų, romų ar net afroamerikiečių manieras. Su prodiusere vieningai nusprendėme dėl jos prisijungimo, nes ji puikiai perteiks projekto autentiškumą ir energiją“, – pasirinkimu neabejoja I. Kvikas.

Naujas scenos duetas kartu su gyvo garso grupe projekte „Historia de un amor“ sujungs visų laikų geriausias ispaniškas dainas, tarp kurių ir klasikiniai Julio Iglesias, Andrea Bocelli, Luiso Miguelio hitai bei dabar populiarumo viršūnėse esančių Beyonce, Demi Lovato ir Luiso Fonsi ispaniškos muzikos kūriniai. Projekto prodiuseriai žada unikalią teatralizuotą programą, kurioje per muziką atsiskleis gražiausios meilės spalvos.

„Mes patys jau dabar labai džiaugiamės programa ir nekantriai laukiame koncertų. To Lietuvoje dar nėra buvę. Muzikiniu atžvilgiu repertuaras nėra lengvas, tačiau jis tikrai bus patrauklus klausytojams. Bus daug jausmų, romantikos. Rinkomės tokias dainas, kurios pasakoja tam tikrą meilės istoriją. Man net pačiam sunku išsirinkti mėgstamiausią, visgi manau, kad geriausia muzika buvo sukurta dešimto dešimtmečio pradžioje“, – unikalų muzikinį projektą pristatė I. Kvikas.

Atlikėjas intensyvų „Historia de un amor“ repeticijų ciklą derina su netrukus duris atversiančio antrojo restorano įkurtuvių rūpesčiais. Visgi neeiliniai iššūkiai I. Kviko negąsdina.

„Mane visą gyvenimą lydi iššūkiai. Vienu metu atidarinėju ir restoraną, ir ruošiu naują programą. Tai mano antrasis restoranas, kuris man yra tarsi dar vienas vaikas. Muzika yra menas, o maistas – irgi menas, tai susiję ir vienas kitą papildo. Naujajame restorane tikrai skambės daug muzikos, ispanškos taip pat“, – ateities planus atskleidė I. Kvikas.

Projekto „Historia de un amor“ dainos kartu su E. Jakštyte, I. Kviku ir gyvo garso grupe birželio 4 d. nuskambės Raudondvario dvare, birželio 7 d. – Vilniaus šv. Kotrynos bažnyčioje, birželio 17 d. – Palangos koncertų salėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją