„Anksčiau man atrodė, kad žmonių santykiuose neturėtų būti daug taisyklių. Viską, maniau, reikia daryti pagal jausmą. Bet metai ėjo, o jausmas mane vis nunešdavo kažkur ne ten, ne taip ir nebūtinai su tuo, su kuo norėjau. Nesurinkau visos pasaulio patirties savo kailiu, bet turiu psichologės magistro laipsnį, moku stebėti žmones ir su jais kalbėtis. Iš čia ir gimė „Visos meilės taisyklės“, kurias pristatysiu koncertuose. Kai kurios iš jų rimtesnės, kai kurios privers šyptelt, dar kitos – labai dramatiškos“, – pranešime spaudai sako I. Narkutė.

Ieva per koncertus visada padaro daugiau, nei klausytojai iš jos tikisi. Ji – viena iš nedaugelio Lietuvos scenoje, mokančių savo dainas įvilkti į puikias istorijas, kurias pasakoja lengvai ir grakščiai, švelniai pasišaipydama iš savęs ir situacijos. Galima sakyti, kad jos koncertai – muzikos ir „ieviško stand up“ sintezė. Ir tą jos subtilų įžvalgumą ir subalansuotą humorą, publika vertina ne mažiau nei dainas, ir ne tik dainų, bet ir istorijų susirenka pasiklausyti.

Ir tos taisyklės, kurias Ieva remdamasi savo patirtimi ir stebėdama žmones išgvildeno, gali išties nustebinti. Jos bus skirtos tiems, kurie pergyvena, jog sapnuoja savo buvusiuosius, taip pat tiems, kuriems smalsu, kokia būna ne pirmoji, o antroji meilė. Nepamiršti bus ir receptų mėgėjai – bus tiksliais kiekiais išvardinti (ne)laimingos meilės ingredientai.

„Visos meilės taisyklės“: kovo 2 d. – Palangoje, klube „Vandenis“, 16 d. – Šiauliuose, koncertų salėje „Saulė“, 20 d. – Kaune, VDU didžiojoje salėje, balandžio 1 d. – Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)