„Esu labai laimingas, kad jau visai netrukus rankose tiek aš, tiek mano klausytojai rankose galėsime laikyti mano kompaktinį diską ir pirmą vinilo plokštelę“, – džiaugiasi Mantas Jankavičius.

Limituotą kiekį naujausio dainininko albumo „Veidai“ kopijų saugos medinės rankų darbo pakuotės su išgraviruotais dainų pavadinimais, albumo vedančiąja fraze tapusiais žodžiais “šiandien kviečiu tave ne šokiui, o gyvenimui” bei interaktyviu viršeliu – dėlione, iš kurios susideda Manto Jankavičiaus veidas, rašoma pranešime spaudai.

„Kiekviena viršelio dėlionės dalis simbolizuoja žmones, kurie yra mano gyvenime, kurie darė įtaką mano kūrybiniam keliui. Kai jie visi teisingai susijungia į visumą, tuomet mano albumas tampa manimi, o aš tampu tuo, kuo esu dabar”, – apie simbolinę albumo viršelio prasmę pasakoja dainininkas.

Šią išskirtinę Manto Jankavičiaus komandos idėją įgyvendinti padėjo Kauno rajone įsikūręs šeimos verslas „Kipšas“.

„Tikiuosi, jog šiomis trimis dokumentikomis man pavyko atskleisti albumo esmę ir pagrindinę mintį, jog aš vienas lauke – ne karys. Aš esu tik ledkalnio viršūnėlė, o didžiąją ir dažnai nematomą mūsų bendro ledkalnio dalį sudaro žmonės, kurie mane supa, kurie man padeda, kurie įkvepia. Kurių dėka albumas „Veidai“ tapo realybe”, – pasakoja dainininkas.

Manto Jankavičiaus albumas „Veidai“ visose skaitmeninėse muzikos klausymo platformose pasirodys jau lapkričio 26 dieną, kompaktinį diską bei vinilo plokštelę visi norintys galės įsigyti knygynuose „Vaga“ ir knygyno elektroninėje parduotuvėje nuo gruodžio 7 dienos. Albumo „Veidai" projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)