„Mums tikrai buvo smagu kartu gyventi daugiau nei du mėnesius. Iš to gimė ir dar kitokia draugystė, nei puoselėjome iki šiol, ir kūrybinis įkvėpimas, ir muzika“, – sako apie realybės šou, kuriame dalyvavo visi trys žinomi vyrai, „kūną“ įgavusį sumanymą pasakoja A. Ivanauskas – Fara.

Visi jie savo gyvenime yra išgyvenę ilgesnius ar trumpesnius „kambariokų“ laikotarpius. Bet tas, kurį trijulė patyrė šį pavasarį, buvo įsimintiniausias, taikiausias bei kūrybiškiausias. M. Jampolskis nedvejoja – viskas taip sklandžiai, tolerantiškai ir įdomiai vyko dėl per gyvenimą įgytos patirties bei supratimo, jog eikvoti energiją mažareikšmiams dalykams yra neverta, rašoma pranešime spaudai.

„Esu tikrai pažengęs kambariokų klausimu, – juokauja ir studijų metu, ir vėliau ne kartą su kitais žmonėmis būstu besidalinęs aktorius, – Manau, kad esu lengvai prisitaikantis prie kitų ir aplinkoje tarsi „ištirpstantis“.

M.Jampolskis tiek Farą, tiek Radži pažįsta daugybę metų, bet taip ilgai ir artimai, kaip realybės šou, nebendravo niekuomet. Aktorius šypsodamasis pasakoja, jog Aleksandras kambariokų buvo vadinamas dzinbudistu.

„Kiek iš jo išmokome ritualų! Pavyzdžiui, espresso kavos puodelį išgerti vos tik ryte atsikėlus. Jei kuris prabusdavo pirmas, likusius du turėdavo pažadinti atnešdamas kvapnaus gėrimo, – pasakoja M. Jampolskis, – Aš kava mėgautis galiu iki pietų, o Fara - kada tik panorėjęs! Net ką tik išlenkęs espresso, jis akimirksniu geba užsnūsti“.

Apie Radžį Marius pasakojo kaip apie nerūpestingumo ir linksmumo simbolį.

„Į mūsų gyvenimus jis tarsi įnešdavo mokyklinių vasaros stovyklų energijos“, – sako M. Jampolskis.

Jis neabejoja, jog norint sutarti su kambariokais, pirmiausia reikia toleruoti jų keistenybes ir suprasti, kad tai – asmenybės dalį.

„Marius yra labai nuoširdus, tikras menininkas. Gal kartais kiek tylesnis, ramesnis. O Aleksandras? Toks pats, kaip Marius, tik „šūstresnis“, – patikina Radžis.

Jis nedvejoja – tokių puikių kambariokų anksčiau nebuvo sutikęs ir tai, anot jo, ne perdėti komplimentai, o realybė.

„Nemoku veidmainiauti, todėl viską kalbu taip, kaip matau. Mums tikrai buvo labai smagu. Ir tai – priežastis, kodėl gimė debiutinė mūsų „burbulinio kambario“ daina“, – sako Radžis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)