"Jei manote, kad labai lengva čia stovėti - klystate. Labai svarbu gauti apdovanojimą už pirmąjį žingsnį ir norėčiau padėkoti tiems žmonėms, kurių dėka jis įvyko", - atsiimdama pirmąjį apdovanojimą sakė Jurga.

"Metų prodiuseriu" renginio metu paskelbtas dainininkas ir prodiuseris Andrius Mamontovas.

"Nors nesu pasiruošęs kalbos, noriu pasakyti, kad esu labai laimingas žmogus ir noriu padėkoti visiems, kurie leidžia man tokiu būti", - atsiimdamas apdovanojimą sakė A.Mamontovas.

"Metų dainos" apdovanojimą gavo "G&G Sindikatas" už kūrinį "Pasaka apie du brolius".

"Metų grupe" tapo "Inculto", "Metų renginiu" paskelbta Aido Giniočio režisuota Kęstučio Antanėlio ir Sigito Gedos roko opera "Meilė ir mirtis Veronoje".

Dainininkas Žilvinas Žvagulis paskelbtas "Metų atlikėju", o apdovanojimas "Už nuopelnus lietuviškai muzikai" skirtas kompozitoriui Benjaminui Gorbulskiui. Šis apdovanojimas įteiktas jau mirusio kompozitoriaus anūkei.

Radijo stoties "Lietus" "Vox populi" apdovanojimas atiteko realybės šou "Kelias į žvaigždes" atlikėjui Vudžiui už dainą "Žodžiai".

Lietuvos roko ir popmuzikos apdovanojimai "Bravo" - kasmetinis renginys, kuriame yra paskelbiami geriausi Lietuvos roko ir popmuzikos darbai, atlikėjai, kompozitoriai, instrumentalistai, muzikiniai įvykiai ir dėkojamai už nuopelnus muzikos srityje.

Kaip skelbia apdovanojimų organizatoriai, kadangi "Bravo" apdovanojimų laureatus renka kompetentinga vertinimo komisija, sudaryta iš daugiau nei 60 narių - prodiuserių, laidų vedėjų, muzikologų, pramogų pasaulio atstovų, gauti šį apdovanojimą kiekvienam muzikos pasaulio atstovui - ne tik šlovės bei populiarumo, bet ir kokybės ženklas.

Šiemet vyko 13-ieji "Bravo" muzikos apdovanojimai.

Renginio metu naujus kūrinius atliko muzikos mylėtojams pažįstamio atlikėjai, tarp jų - Stasys Povilaitis, "Biplan", Violeta Riaubiškytė su realybės šou "Kelias į žvaigždes" atlikėja Vilija, grupė "Žas", Džordana Butkutė, Linas ir Simona, grupė "LT United", kurią sudaro Andrius Mamontovas, Saulius "Samas" Urbonavičius, Viktoras "Vee" Diawara, Marijonas Mikutavičius, Arnoldas Lukošius ir Eimantas Belickas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją