„Pavydžiu ir nekenčiu Leono. Tikiuosi, kad jis kažko nepasirinks ir aš galėsių tą žmogų pavogti“,- juokaudamas filmavimo metu kalbėjo Donatas Motvydas, kuris neslepia, kad Leono komandoje tikrai yra favoritų, kuriuos mielai prisiviliotų į savo komandą.

Nuoskaudos dėl stipriausių dalyvių, kurie pasirinko Leoną, kaip savo mokytoją, negalėjo sulaikyti ir Džordana Butkutė. „Aš pati jos labai norėjau, nuo pirmos sekundės, kai išgirdau. O ji nuėjo pas Leoną... Tai dabar aš dar kartą turiu iškentėti tą skausmą, matydama, kad ji ne pas mane. Aš neturiu ką pasakyti, susiparinau ir tiek“,- po vienos iš Leono mokinių pasirodymo filmavimo metu liūdnai kalbėjo Džordana.

Tačiau panašu, jog būtent vyriškajai projekto mokytojų pusei tik žodžių kovos neužteko – pertraukoje tarp filmavimų Donatas Motvydas pakvietė Leoną santykių aiškintis futbolo aikštėje. „Tikrai aiškinomės santykius. Ir išsiaiškinome, kad jis geriau muša, o aš geriau varausi kamuolį. Kas laimėjo? Leonas sakė, kad žaidimą neva baigėme lygiosiomis, bet ištikrųjų jis daugiau kartų įmušė, tai taip išeina, kad pralošiau. Tai dabar tikiuosi, bent scenoje pergalė bus mano“,- apie spontaniškai įvykusį žaidimą juokdamasis pasakojo Donatas Montvydas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją